A nagyon kicsi korkülönbség a testvérek között, mennyire megterhelő az anyuka számára?
Egyik hölgy ismerősömnek 5 gyermeke van, most született az ötödik 9 napja. Tavaly Decemberben is született egy kisfia, tavalyelőtt nyáron egy kislány, az első kettő 2016 és 2017.
Oké, hogy fiatal, azt hiszem 24 25 éves, de konkrétan megszült és egyből terhes lett?
Egyetlen ilyen esetet ismerek, volt szomszédunk, de ők csak ketten vannak testvérek és egy év van köztük napra pontosan, itt meg épp csak 11 hónap.
Ismerősöm 33 évesen szülte a 7-et. 20 volt az elsőnél.
Egyszer tartott egy nagyobb szünetet a 4. és 5. gyerek között, mert a testét, szervezetét megviselte az egymás utáni terhesség.
Szerintem az első kettő a necces és nehéz, utána már a tesók "el vannak egymással" és ugye ők egyre nagyobbak.
De bevallom, nekem nem menne ilyen kicsi korkülönbségnél. Elképzelhető, hogy az említett anyukának még is megy.
Gondolom hasonló mint az ikrek de azért kicsit más 😊
Az én nagylányom 8 éves, tesó 1 éve nem jön. Mi egyből szeretnénk a 2.után a 3.babát is, mert már így is sok idő elment. Biztosan nem lesz egyszerű, de amúgy kisgyerekkel foglalkozom szóval bízom benne, hogy megoldom. Persze minden gyerek más.
2 és fél év ven köztünk nálunk. A kicsi 2 hónapos. Az első hónap maga volt a pokol. Mostmár csak 2 naponta akadok ki kb.
El sem tudom képzelni, mi lenne, ha a 2.terhességem megmaradt volna és20hónap lett volna köztük. Ott beleőrültem volna szerintem
Nekünk 2 év 5 hónap van köztük,de öszintén szólva,én rosszabbra számítottam,mert mindenki riogatott hogy juj kössem fel a gatyám,majd meglátom milyen nehéz lesz
Mondjuk szerintem ez gyerekfüggő
A kicsi 3 hetes,eszik alszik,nem sírós baba
A nagy tök jól elvan,szépen viselkedik,nincs okom panaszra,egy angyal
Jöhet majd a 3.😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!