Tegnap délután teszteltem de mivel nem jött ki azonnal a 2 csík ezért kidobtam. Ma vittem le a kukát mondom ránézek és ott a 2.rózsaszín csík! Időn túl is lehet pozitív?
Jajj de bánom hogy, tegnap nem néztem rá...
Tegnap kellett volna megjönnie de jelét sem mutatja.
Volt valaki ugyanígy ?
Időn túl már nem érvényes. Holnap reggel csinálj mégegyet és 3-5percen belül olvasd le.
Szurkolok!
Ebben a hónapban én már egy csomó One step teszten vagyok túl, ami mind időn túl halvány csíkos. Viszont más fajta mind negatív.
Sok teszten már eleve látszik a 2 csík helye, ez száradás után is halványan kivehető, engem ez zavart meg.
De olvastam itt olyat, akinek ebből baba lett.
Nekem a harmadik gyermekem első pozitív tesztje időn túli halvány volt, szerintem nem kizárt, hogy valós 🙂. Ma reggel ismételd meg a tesztet lehetőség szerint.
Nekem ma kellene megjönnie, furán érzem magam, de tegnap negatív volt a teszt..
Mai negatív ,25ös
Na többet nem tesztelek,elengedtem így 4 év után... nincs több gyógyszer,injekció vizsgálat vérvétel... ennyi volt...
Nézd meg Ratkó Tündét facebookon
Rengeteg sikersztorija van :)
Mióta késik? Lehet hogy a teszt nem volt elég érzékeny.
Kitartás. Férjem testvére 15 évre rá született meg. Valószínűleg aznap éjszaka esett anyós teherbe amikor elhatározták hogy feladják a baba projektet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!