Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Üdv, sziasztok. Itt az elején leszögezem még, hogy érzem ennek az egész kérdésnek a hülyeségét, egyszerűen csak megerősítést szeretnék hallani... Vagy az ellenkezőjét...

Nos, a hónapban 1x voltam a párommal, behatolás nem történt. Nagyon figyeltünk arra is, hogy miután magához nyúlt, hozzám már ne... De biztos sikerült még így is szerintem. Még ujjazni sem ujjazott meg. Miután elélvezett sem nyúlt hozzám. Maximum előváladék kerülhetett oda..

Viszont már lassan 2 hete késik a menszeszem... már volt ilyen, de az utóbbi időben rendesen, időben jött meg. A mellem feszül, néha görcsölgetek... De egyszerűen nem jön meg... :(

Tesztet kínosnak találok venni.. vagy nem is tudom...

Azt is tudom, hogy túl parázom ezt, reálisan látom, hogy lehetetlen, de még is félek.. 😆

2021. nov. 16. 07:08
 1/8 anonim válasza:
100%
Fiatal vagy meg es ettol rendszertelen a mensid. Nem vagy terhes.
2021. nov. 16. 07:39
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Covid oltást nem kaptál mostanában? Attól is szokott késni.

Pedig csinálnod kéne tesztet. Semmi kínos nincsen benne.

2021. nov. 16. 07:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Covid oltást nyáron kaptam.

De viszont marha sokat idegeskedek mostanában... azt mondják attól is késhet, ebben a hónapban kórházban is voltam egy hetet... több oka is van a késésnek, csak túl parázom... 😆 lehet a biztonság kedvéért csinálok egyet...

2021. nov. 16. 07:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy már volt sokszor ilyen 2 hetes késés, és ugyan így féltem... 😆 Sajnos nagyon rendszertelenül jön meg, pedig az utóbbi időben 1-4 napos késéssel mindig megjött... :(
2021. nov. 16. 07:57
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Azt megértem, hogy a gyógyszertárban nem kellemes mondani az eladónak. Menj be egy Rossmannba vagy Dm-be. Ott csak berakod a kosárba, kifizeted, azt kész. Tesztelj, aztán megnyugodsz. De szerintem ennyitől nem igazán lehetsz terhes.
2021. nov. 16. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

De most komolyan, mi tart vissza egy teszteléstől?!

Ha most itt 8an azt irnánk, hogy de márpedig terhes vagy, elhinnéd?!

Komolyan nem értem az ilyen embereket...

Egyébként ha nem akarsz gyereket, miert nem védekezel? Pl fogamzasgátlóval?

2021. nov. 16. 08:10
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Mégis mitől lennél terhes? Mert rád nézett?
2021. nov. 16. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem Mária a keresztneved véletlenül? 😁

Nem vagy terhes, de azért magad megnyugtatására csinálj egy tesztet. Rossmannban/DM-ben tényleg senki nem fog ügyet csinálni ebből, de a gyógyszertárban sem csámcsognának ezen egész nap.

2021. nov. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!