Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mondható terhes hasnak...

Ez mondható terhes hasnak vagy csak meghíztam volna?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. nov. 15. 15:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ha ülök, akkor látni a hurkáim, és meg is tudom fogni a hájam, mert úgy “rezeg mint a kocsonya”

Gondolom ha terhes lennék akkor feszes lenne nem?

2021. nov. 15. 16:42
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
A háj az a terhes hason is háj. Terhesség miatt pocakod, ami kemény, nem az első 4-5 hétben kezd el nőni. 🤦🏻‍♀️
2021. nov. 15. 16:44
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
A rezgő háj biztosan nem terhes pocak, enyém ma egészen kemeny pl de én babát is várok
2021. nov. 15. 16:45
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Te joisten gyere le 🤦‍♀️🤣

Nekem ugy a 20.hét környékén volt "ekkora hasam", elötte picit laposabb

Csak feltűnt volna, ha félidős terhes vagy.

De igen, eddig jósoltunk tünetekből, mostmár has állásból is frissiteni kell a tudasunkat.

2021. nov. 15. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Azt hiszem egy fontos kérdés lemaradt. Voltál együtt pasival védekezés nélkül? Ha igen, mikor? Mekkora terheshasnak kellene ennek lennie? Láttam én már ekkora hassal 8hónapos terhes nőt is..
2021. nov. 15. 17:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom, 2x voltam terhes, mind2x totál máshogy kezdett el nőni a "terheshasam".

És en tudom honnan indultam.

Most te ideteszel egy random képet magadrol, mit vársz?!

Azt sem tudjuk milyen volt eddig, azt sem hogy mik a körülmények. Mennyit/mit ettél, hol jarsz a ciklusodban, szexeltél-e mostanában... de ha tudnank sem tudnank megmondani baba van-e a dologban.

Ilyenkor elgondolkozok, mi jathat a kérdező fejében, mégis milyen választ vár...

2021. nov. 15. 17:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én már láttam itt sokmindent, de, hogy egy hasról készült fotó alapján állapítsuk meg a terhességet, olyat még nem. Mindig tanul valamit az ember🤔

De ez most halál komoly amúgy? Kérlek mondd, hogy csak trollkodsz.

2021. nov. 15. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!