Ez mondható terhes hasnak vagy csak meghíztam volna?
2021. nov. 15. 15:33
1/17 anonim válasza:
Ez egyiknek se.
Mondjuk azt nem tudjuk, milyen volt korábban.
3/17 anonim válasza:
Haladunk, haladunk.
Eddig csak "tünetekből" és "jelekből" kellett volna megmondanunk, hogy a delikvens terhes-e, most már zsírpárnák elhelyezkedéséből is tudnunk kéne jósolni...😂
4/17 anonim válasza:
Egyik sem. Ez egy teljesen normális alap has
5/17 A kérdező kommentje:
2 negatív teszt, azonban valami nem oké a hasammal, ezt érzem. Ha megnyomom akkor kőkemény, a köldökömnél, és oldat, meg lejjebb is. A melleim pedig elég ritkán, de szúrnak egy pontban, hol az egyik, hol a másik. Valamint mind2 petefészkem fáj, és a derekemnak húzódik a fájdalom. Kisebb nyomást is érzem az alhasamnál.
2021. nov. 15. 15:48
6/17 anonim válasza:
Menj el nogyogyaszhoz, többet fog tudni mondani.
7/17 A kérdező kommentje:
Kértem időpontot, de csak 2 hét múlva kaptam és eléggé nyugtalanít a dolog
2021. nov. 15. 15:54
8/17 anonim válasza:
A terhességnél nem a köldököd körül volna kemény.
Ez nem terhesség. Abból sem utal rá semmi, amit leírtál.
9/17 anonim válasza:
6 vagyok, valóban most én is néztem hogy én is csak dec 1re tudtam foglalni a saját dokimhoz, igaz eleve nov 29 utan kell mennem a genetikai uh eredmennyel, de nemreg meg sokkal hamarabb volt hely, addig esetleg segithet a meleg, kösd be a derekad sallal és egyél tozegafonya kapszulat, elvileg felfazasra van de ilyenkor is jó lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!