Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Válaszolnátok pár kérdésemre?

Válaszolnátok pár kérdésemre?

Figyelt kérdés
Üdv, a nejemmel 6hónapja szeretnénk babát, viszont akárhogyan probálkozunk nem jön össze, lehetséges, hogy valami baj van friss párok vagyunk és kicsit félünk mind ketten, hogy valami gond lehet, minden nap nemi életet élünk figyeljük az ovulációt, annyi hogy kamagrát használok és pénisz gyűrűt ezek befolyásolhatja a teherbe esés esélyét? Normális válaszokat várok előre is köszönöm.

2021. nov. 15. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
6 hónap még nem sok idő
2021. nov. 15. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de mi az a kamagra?

Amennyiben komoly a kapcsolat, és csak fura elszólás az, hogy friss pár vagytok, akkor nyugodtan el lehet majd menni kivizsgálásra ha 1 év alatt nem jön össze.

2021. nov. 15. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 3 év kellez mire összejött a második gyerek. Az elsőnél 5 év.

Semmi bajunk nincs. Voltunk egy pár orvosnál az évek alatt.

Semmit nem találtak ami befolyásolná a teherbeesést.

Hat hónap próbálkozás még hidd el tűrhető.

2021. nov. 15. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért van szükséged potencianövelőre?

Miért vagytok együtt minden nap? - Erre van igényetek, vagy csak a babagyártás miatt?

A nejed ciklusa rendszeres? Hogy követi az ovulációt? Pajzsmirigye, cukra rendben? (egyszerű laborvizsgálattal kideríthető)

Hány évesek vagytok?

2021. nov. 15. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egyrészt abba hagynám a kamagrát,a másik hogy csak 2 naponta lennék együtt. Mikor naponta csináltuk,én se estem teherbe
2021. nov. 15. 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden másnap, eszközök nélkül. Ezzel kezdeném a változtatást én is.

Ha pedig férfi problémáid vannak, akkor járj utána, befolyásolhatják-e a teherbeesést (mintavétel, hormon ellenőrzés). Téged könnyebb kivizsgálni elsőre.

2021. nov. 15. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben a teherbeesés a cél, úgy a minden napi együttlét csökkenti az esélyeket, nincs elég ideje a spermáknak megfelelő mennyiségben és minőségben újra termelődni. Elég, ha két naponta vagytok együtt, persze ezt sem kell görcsösen tartani, de csökkentsétek.

Ezen kívül alap vizsgálatokat el tudtok végeztetni. Neked spermiogram és HBA teszt.

Párodnak vérvétel (alap + TSH, IR, D vitamin - doki tudja mit kell nézni).

6 hónap még nem sok idő, nem kell aggódni.

2021. nov. 15. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A nő tag mikor volt utoljára nőgyógyásznál? Kéne egy hüvelyi ultrahang, hogy milyen a petefészkek, és a méh állapota. Amúgy fél év az nem sok. A 2 naponta együttlevés a jó, de azt az előttem szólók is leírták.
2021. nov. 18. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
38%
Elsődlegesen....friss párok vagytok? Ez mit takar? 1 hónap, 4 hónap, 2 év??? Esetleg ismerjétek és fedezzétek fel EGYMÁST. (elsőnek..) ha már most ennyire rá vagytok kattanva, nem is tudom mit írjak...komolyan. hagyjatok időt egymásnak, és ne azt nézzétek mikor van peteérés, hanem szeressetek együtt lenni, élvezzétek egymást és legyetek boldogok.
2021. nov. 18. 22:56
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó vagyok, felfogtam, hogy azt írtad, hogy 6 hónapja akartok babát, ezért vicc is lehetne amit írtam, de a lényegét érted kb :)
2021. nov. 18. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!