Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharmatex és a megszakításos...

Pharmatex és a megszakításos módszer hatásos együtt?

Figyelt kérdés

Tudom hogy így sem 100%os de sajnos allergiás vagyok a gumióvszerre és nem szedhetek gyógyszert, spirálom sem lehet meg semmilyen hormontartalmú gyógyszer mert sajnos meg is halhatok tőle. Trombózisra hajlamos vagyok. Nem szeretnék még babát úgyhogy csak a pharmatex-megszakításos módszer maradt számomra. Ma beszéltem a nőgyógyászommal és azt mondta hogy semmilyen védekezési formám nem maradt csak ez. Amivel vagy szerencsém lesz vagy nem… van valakinek tapasztalata a pharmatexel amit megszakításos módszerrel együtt alkalmazott?

Értelmes válaszokat légyszi!

19/L

2021. nov. 11. 22:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Mindkét unokaöcsém pharmatexes baba. A megszakítást ugyan passzolom, azzal inkább az a baj, hogy bárkit elkaphat úgy a hév, hogy aztán baleset lesz belőle.
2021. nov. 11. 22:41
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
A pesszarium nem hormontartalmu.
2021. nov. 11. 22:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
2021. nov. 11. 23:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Rézgyöngy?
2021. nov. 12. 00:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Síkosítás nélküli óvszer is létezik. Nemrég láttam egy kevésbé ismert óvszermárkát nagy kiszerelésben az egyik online szexshopon. Kiemelten fel volt tüntetve, hogy nincs bevonva síkosítóval.
2021. nov. 12. 04:32
 16/20 anonim válasza:

[link]

Én, is erről rendeltem caya pesszáriumot vele használom a pharmatex krémet, a legelső használatkor is megszakításal csináltam. Azóta már boldogabb a szex nem kell megszakítani. Csak pesszáriumal biztonságos.Nézz fel az oldalra sok segítséget fognak nyújtani! Ide is írhatsz, [link]

2021. nov. 12. 09:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Szeretném kipróbálni a pesszáriumot. Mennyibe kerül? Mert lehet most elmegyek megvenni
2021. nov. 12. 13:47
 18/20 A kérdező kommentje:
Ha van itt olyan aki használt már ilyet felvehetém vele a kapcsolatot? Sajnos nincs kivel megbeszélnem az ilyeneket:(
2021. nov. 12. 13:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Gyere a Gyenged fogamzasgatlas csoportban, ott van sok tapasztalat, es sok segitokesz tag:

[link]

2021. nov. 12. 13:58
 20/20 anonim válasza:

na! pont ugyanez a dolog foglalkoztat engem is most! üdv a klubban. már 1x lefeküdtem megszakítással + pharmatex kúppal a párommal és holnap megint le fogunk. kíváncsi leszek megjön e majd

25/n

Szilvi

2021. nov. 13. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!