Ha babát szeretnénk de koronásak vagyunk az nem baj?
Figyelt kérdés
Már próbálkozunk kb 3 hónapja.
Ha most leszek terhes az nem baj?
Nem vagyunk annyira betegek csak egy kicsit fáj a torkom és gyengébb vagyok.
2021. nov. 10. 22:21
1/15 anonim válasza:
Mintha porcelanbol volnanak azok a kolykok...
2/15 anonim válasza:
Mindenképp várd meg amíg teljesen meggyógyultok
3/15 anonim válasza:
Ha baj lenne, akkor nem foganna meg. Én nem állnék le emiatt. 😊
4/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, aktus után hetekig nincs még embrió, sejtek találkoznak, beágyazódik, sok nap telik el így, két hét múlva nem látszik semmi ultrahangon, 4 hét múlva már igen.
5/15 anonim válasza:
3-as: persze, mert sérült babák nem léteznek, ugye?
6/15 anonim válasza:
4-es: és szerinted amikor a sejtek találkoznak, buliznak meg minden, akkor nem történik semmi fontos, amit egy ismeretlen vírusfertőzés tudna befolyásolni, ugye?
7/15 anonim válasza:
6 ha te tudsz rá bármilyen bizonyítékot, hogy a koronavírus befolyásolja a spermiumot, vagy a petesejtet akkor ide nyugodtan leírhatod, én nem tudok ilyenről, de nem is vagyok virológus.
8/15 anonim válasza:
Én mindenképp várnék ezzel amíg meg nem gyogyulunk.
9/15 anonim válasza:
Én várnék, de csak azért mert minden betegség kimeríti a szervezetet, egy pár hét kell kicsit visszapótolni az energiát, vitaminokat.
10/15 anonim válasza:
Én is várnék, mivel még csak 3 hónapja próbálkoztok, van időtök, esélyes, hogy most foganna meg, nem lehet tudni, aztán csak aggódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!