Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon félek ,hogy teherbeeste...

Nagyon félek ,hogy teherbeestem. Mennyi az esély ? 22/L

Figyelt kérdés

PCO+IR úgy derült ki,hogy 3 hónapon keresztül barnaztam. De volt 2 hónapos menstruációm is. Na most mensim általában van (1 Év alatt egyszer volt egy 50 napos ciklusom,de általában 30-35 nap között megjön)peteérésem nem nagyon van viszont. Ezért általában mensi előtt 1-2 hétig barnazok.

Az utóbbi 3 hónapban viszont pontosan megjött barnazas nélkül . Az előző hónapban mensi előtt 2 héttel éreztem is a petefészkeim.

Ez történt:

Pontosan megjött október 14.-én.

Október 30: a barátommal 3x együtt voltam megszakítással. De ez a 3 menet kb másfél óra alatt történt úgy hogy valószínű jutott belém is,mert nem mostuk le..

November 1: nagyon görcsölt a hasam,mensi szerű görcseim voltak. A nyakomba volt egy véres csík, barnaztam aznap. Viszont azóta sem.

Most kéne megjojjon kb 14.-en. annyi van,hogy az államon lett pár kemény pattanás viszont semmi más.

2021. nov. 9. 04:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély.Ha már késik tesztelj.
2021. nov. 9. 04:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy esély. Elso gyermekem igy lett, h 2x szexelunk egymas utan. Maradhat a hugycsobem sperma az előző élvezeskor. Es kész a gyerek.
2021. nov. 9. 05:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért most kezdesz el aggódni? Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kellene.
2021. nov. 9. 05:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért félsz, hiszen gyereket akartok!?
2021. nov. 9. 06:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont telibe találtátok a peteérés leglegetségesebb időpontját.
2021. nov. 9. 06:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne hidd el,amit a férfi mond szex-el kapcsolatban.A nőnek felelősségteljesen védekezni kell!! Most azon agyalhatsz, hogy terhes vagy-e?Sajnos a középidőszakban voltatok együtt védekezés nélkül.Nagy rá az esély, hogy egy nem tervezett baba becsúszik.
2021. nov. 9. 06:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért félsz? Védekezés nélkül szexeltél, azt bizonyára tudod, hogy készül a gyerek, nagy meglepi nem érhet.
2021. nov. 9. 06:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is így lett a bébi bogyó! :D

Tesztelj! Sajnos a te esélyeidet innen nem tudjuk megmondani!

2021. nov. 9. 07:08
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
3 spontán (igaz tervezett) gyermekem van pcos+ir mellett
2021. nov. 9. 07:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki ha összejön, ilyen betegséggel nehéz teherbe esni.
2021. nov. 9. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!