Okt.31-én volt utoljára a menszim. Akkor most hány hetes terhes vagyok, mindenki mást mond!?
Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 19:55
1/7 anonim válasza:
Szia! 7.hetes! Voltál dokinál???
2/7 anonim válasza:
Az utolso menstruacio elso napjatol szamitjak.
4/7 anonim válasza:
Szia!Szerintem is 6 hetes.Ki mit mond?
5/7 anonim válasza:
6. hetes, de pl. itt te is megnézheted:
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi én is úgy gondoltam,hogy 6 hetes.Még nem voltam dokinál és csak ünnep után készülök.A túl hamar dokihoz rohanással vannak rossz tapasztalataim.A dokim is azt mondta,hogy ráérek menni január elején hiszen akkor már mindent jól megtud nézni.Panaszom meg nincs.
2008. dec. 13. 09:53
7/7 anonim válasza:
Szülés várható időpontja: 2009-08-07
Fogamzás feltételezett ideje: 2008-11-14
Betöltött hét: 6
Hátralévő napok száma: 237
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
GS (petezsák): 16 milliméter
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 6 milliméter
BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 4 milliméter
Látható változások: Megjelenik az ún. embriócsomó, majd a 3-4 mm-es embriónál a szívműködés is láthatóvá válik. A szikkeringés mellett a szívfrekvencia 80-90 percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!