Mit kezdjek ezzel a félelmemmel?
Terhes vagyok , aminek örülünk. De viszont alapból nem vagyok egy vékony nő, 173 cm és már most 82 kg pedig 9 hetes terhes vagyok 😪 (74 kg-ról )
A hasam , oldalam szülés nélkül is striás volt kamaszkori hirtelen hízás- fogyás miatt.. meg alapból rossz a genetikai.
Teljesen be vagyok pánikolva , hol van még a vége....
Van itt esetleg olyan , aki hasonló helyzetben van vagy volt? Boldog lennék ha szülés után legalább ilyenre vissza tudnék fogyni , amilyen most vagyok. De szinte ez most elképzelhetetlen számomra.
Kérdező, ne izgulj.
Én 70 kiló voltam mikor terhes lettem, 5 hónaposan 84, a végén 92 úgy hogy az utolsó hónapban semmit nem hiztam.
Végig napi 5-8 km-t mentem a kutyával, refluxom volt,sose kívántam ugy a zöldséget gyümölcsöt, mint akkor, jóforman mást nem is ettem.
2 nap mulva 84 kilóval jöttem haza, egy honappal szülés után 77 voltam, azóta meg nem mértem magam, de a nadrág lóg rajtam, amit szülés után vettem.
Van olyan hogy a levegőtől "hízol"
Ha nem tábla csoki a reggelid meg 2 kebab utána ebedre lefojtva pár pizzaval meg egy nagy fagyival, akkor ne izgulj.
Nekem is szóvá tették, mondtam hogy nem tudom honnan van, sétálok, egészségesen táplálkozom, tenyleg nem tudom. Én nem is idegesítettem magam ezen, és max 2-3 kiló lehet most rajtam szoptatás mellett.
75 kilóval estem teherbe. A 12. hét végére 71 lettem. Aztán szülésig 15 kiló jött rám, vagyis 86 kilósan, extra vizesen mentem szülni.
A genetikám nem túl jó, hízékony vagyok és vizesedem, de sosem voltam igazán jól a várandósságom alatt, ezért nem voltam túl nagyétkű, ellenben mindent összeettem, amit éppen megkívántam.
Tényleg érdemes odafigyelni, mert ilyen korai terhességben nem jó előjel ennyit hízni. Ez még nem a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!