A terhességi tesztek érzékenysége azt jelenti, hogy a megadott értéknél jelenik meg a nagyon halvány csík, vagy a megadott értéket ha elérni a hcg szint akkor két erős csík fog látszani?
Szerdán lett először halvány pozitív a tesztem. 10-es Dávid teszt. Csütörtökön csináltam még egyet, a Dávid ugyanolyan halvány lett, volt otthon egy 10-es facelle teszt, azt is megcsináltam azon erősebb lett a második csík, mint a Davidon, de még mindig elég halványka. Ma is csináltam egy Dávidot és továbbra sem erősödik. Ma kellene megjönnie a menstruációmnak. (Ma voltam hcg vérvételen is, de annak csak hétfőn lesz eredménye)
A kérdés lényege, hogy a 10-es teszteken ha halvány a csík akkor az 10 IU/ml értéket jelent, vagy a halvány az 10 alatti, és akkor lenne 10 ha ugyanolyan lenne mint a kontroll?
(tudom egy hülye paranoiás vagyok, de következő hónapban kezdtük volna a lombikot, szóval elég szürreális nekem az is hogy egyáltalán két csíkot látok a teszten)
Ha van 4 pozitív teszted és még nem jött meg, akkor most picit próbálj megnyugodni.
A hétfő már nincs messze, abból minden kiderül majd.
A tesztcsíkokra meg kb. mindegy, hogy mi van írva, az eredmény élességét sok tényező befolyásolja, ezen felesleges túráztatnod magad.
Örülj a csodának, hogy magatoktól sikerült a 2 csík. Ez már alapból nagyon jó eredménynek számít, ha már a lombik is esedékes volt.
Reméljük, nem lesz rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!