Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi tesztek érzékenys...

A terhességi tesztek érzékenysége azt jelenti, hogy a megadott értéknél jelenik meg a nagyon halvány csík, vagy a megadott értéket ha elérni a hcg szint akkor két erős csík fog látszani?

Figyelt kérdés

Szerdán lett először halvány pozitív a tesztem. 10-es Dávid teszt. Csütörtökön csináltam még egyet, a Dávid ugyanolyan halvány lett, volt otthon egy 10-es facelle teszt, azt is megcsináltam azon erősebb lett a második csík, mint a Davidon, de még mindig elég halványka. Ma is csináltam egy Dávidot és továbbra sem erősödik. Ma kellene megjönnie a menstruációmnak. (Ma voltam hcg vérvételen is, de annak csak hétfőn lesz eredménye)

A kérdés lényege, hogy a 10-es teszteken ha halvány a csík akkor az 10 IU/ml értéket jelent, vagy a halvány az 10 alatti, és akkor lenne 10 ha ugyanolyan lenne mint a kontroll?

(tudom egy hülye paranoiás vagyok, de következő hónapban kezdtük volna a lombikot, szóval elég szürreális nekem az is hogy egyáltalán két csíkot látok a teszten)

2021. nov. 5. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha van 4 pozitív teszted és még nem jött meg, akkor most picit próbálj megnyugodni.

A hétfő már nincs messze, abból minden kiderül majd.

A tesztcsíkokra meg kb. mindegy, hogy mi van írva, az eredmény élességét sok tényező befolyásolja, ezen felesleges túráztatnod magad.

Örülj a csodának, hogy magatoktól sikerült a 2 csík. Ez már alapból nagyon jó eredménynek számít, ha már a lombik is esedékes volt.

Reméljük, nem lesz rá szükség.

2021. nov. 5. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg szokott lenni aznap a hcg mikor leveszik. Majd estefelé azért kukkants bele a felhődbe :) A tesztcsík erősségéből nem lehet következtetni a terhesség életképességére. Még ha meg is duplázódik a hcg kétnaponta a véredben, kell azért egy kis idő, mire a vizeletben lévő koncentráció is erősödik.
2021. nov. 5. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Halvány lesz, nem erős. Ketnaponta duplazodik de pl nekem az x epil kb ugyanolyan halvány volt napokig is. Azt gondolom ha egyértelműen látható nem kell nagyítóval keresni akkor nyugodj meg, nem kell naponta tesztelni. Predictor early egyébként egy érzékeny teszt. Ha be tudsz szerezni egyet akkor szerintem az elég erős lesz már most, hogy kicsit megnyugodj
2021. nov. 5. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!