Ma kéne megjonnie. Egy hete mar gorcsoltem, fajt a mellem, es nagyon ingerlékeny voltam. Most csak a mellem érzékeny es a fejem fáj picit. ?
Figyelt kérdés
Reggel teszteltem csak ugy... 2 pozitív lett a vége.
ez igy lehetséges, hogy minden jel arra mutat, hogy megfog jönni mégis pozitívat tesztelek??
Raadasul voltam a multhonapban vervetelen ami kimutatta, hogy elvileg nem is volt peteérésem.
Most akkor mivan??
2021. nov. 2. 10:36
1/6 anonim válasza:
A tünetek simán jöhetnek úgy is h terhes vagy!!!
2/6 anonim válasza:
Most akkor van 2 pozitív teszted, elvileg, ami valószínűsíti a terhességet.
Időpontot kell kérni orvoshoz, akinek megvan az eszköze és lehetősége arra, hogy megerősítse a terhességedet. Az van.
3/6 anonim válasza:
Nekem mai napig meg jön érzésem van pedig már el multam 12 hetes.
Keress egy dokit terhesség megállapításra főleg meg ha van 2 poti teszted
5/6 anonim válasza:
Ha nem peteérés után 7-9 nappal volt a vérvételed, akkor mutathatja azt, hogy nem volt peteérés. Ha most terhes lettél, akkor lehetséges, hogy ez áll a dolog hátterében :)
6/6 anonim válasza:
Nekem is mára kellet megjönnie, 3 napja pozitívat teszteltem, de újra fogok tesztelni, csak várok még egy kicsit. Nekem is van ilyen mindjárt megjön érzésem, napokkal ezelőtt is volt. Illetve szúrkàlt a hasam, néha intenzíven, így gondoltam tesztelek, nem várom meg a menstruáció napját. Szóval ez a mindjárt megjön érzés normális, én tisztasági betétet hordok,mert folyásom is van, emiatt folyamatosan nézegetem magam, nem e vér jön. Egyelőre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!