Menstruáció előtt 4 nappal szurkál a hasam, illetve folyásom is van (nem átlátszó). Szerintetek a menstruáció miatt van, készül megjönni, avagy lehetséges, hogy most ovulálok? Egyáltalán van rá esély, hogy ilyen későn ovulálok?
Október 1-tól 6-ig tartott a menstruációm, általában 26-27-28 napos a ciklusom. Mióta szedem a pajzsmirigy alulműködésre a gyógyszert, egy picit pontatlan, de mindig megjön rendesen. Már kétszer teherbe is estem az első hónap után, de sajnos elmentek... Emiatt is nem vettem ovulációs tesztet, mert eddig nem kellett. Most ez a 3. hónapunk, hogy próbálkozunk, igaz nem olyan intenzíven, 1 hónapot (szeptember) leszámítva.
Egész nap szurkál a hasam és eszembe jutott, mi van, ha később ovulálok? Lehetséges ilyen egyáltalán? Mármint hogy megváltozott a ciklusom? Mert pl. az első baba pont menstruáció után jött össze, ezek szerint akkor volt az ovulációm. Olvastam arról, hogy van aki később ovulál, de pont menstruáció előtt? Van ilyen?
Most akkor hány napos a ciklusod? Nekem 28 napos és október 8 volt az utolsó mensim. Én november 5-re nem várom. A pajzsmirigy gyógyszer neked hosszabb vagy rövidebb ciklusokat okoz?
Milyen értékre és mit kaptál? 🙂 Én is pár napja kaptam rá gyógyszert
Hát az van, mint írtam is, hogy 26-27-28 napos. Nem pontos. A pajzsmirigy gyógyszer előtt pontosabb volt. Max. egy nappal hamarabb jött meg. Persze nem mondhatom biztosra, hogy a gyógyszer miatt van, hisz ki tudja? Most októberben a 27. napon jött meg, szeptemberben pedig a 26.-ra. Viszont most nézem, hogy augusztusban a 30.-ra. Júliusban a 27.-re. Júniusban a 28.-ra, stb..Szóval változó, mint láthatod. Annyi, hogy mindig megjön rendesen, 5-6 napos. Említettem ezt az endokrinológusnak is, nem igazán reagált rá, hogy gond lenne. 🤷🏻♀️
Nekem 6,5 és 8 is volt a TSH-m. Nem adtak semmit rá először, de végül az endokrinológus kiírta a gyógyszert. Levothyroxinenatrium Teva a neve, 50 mikrogrammot szedek, április végén kezdtem el szedni, ha jól rémlik, (először kevesebbet szedtem, 37,5 mikrogrammot, július óta már 50). Szépek levitte 2 alá a tsh-t. A tiéd mennyi? Mit szedsz? Nálatok is ez elvileg a probléma?
Értem én, csak ha október 1 volt az utolsó mensi első napja onnan kell számolni. Akkor ma a 33.napon vagy. Nem lehet hogy baba van?
En péntek óta szedek 25mikrogramm Euthyroxot. 5,67 volt a TSH-m. De júniusban még 2,77 volt😕
Minden más értékem tökéletes, a páromé is. Szóval nálunk valószínűleg ez a gond
Basszus bocsi, elírtam, vagyis rosszul olvastam le a naptárról 🤦🏻♀️ Október 9-én volt az utolsó menstruációm, nem október 1.
Ma teszteltem kíváncsiságból, pedig menstruáció előtt annyira nem szokás. Pozitív lett. Fura érzés, nem igazán élem bele magam, hisz lehet csak kémiai és menstruációval.... Illetve két vetélés után én már mindentől félek. Tudom, h*lyeségnek hangzik, de nem sok pozitív élményem van.
Hát akkor az nagyon jó, hogy ennyi a gond, mert hamar orvosolni lehet és ha 2 alá meg, tervezhettek is. 😊 Júniusban? Azóta nem lett nézve, hogy mennyi? 6 hetente szokták nekem, csak azért kérdezem. Az utolsó tsh-m azt hiszem 1,8 volt most szeptemberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!