Pcos miatt nem jön a baba és nem is jön meg, lehet az inofolic tolja ki a ciklusomat?
Sziasztok. Nagy nehezen végre kiderítették, hogy pcos-em van. Orvosi utasításra elkezdtem napi 2 inofolic szedését. Azt mondta a ciklus bármely napján elkezdhetem. Mivel a nemvárt előtt 4 nappal jött meg a rendelésem, így akkor tudtam elkezdeni. Lehet, hogy ez kavart be?
Elkezdtem egy vitamin kúrát is 4 hónapja, 3 hónapja mindig pontosan 30 napra jött meg.
Most is éreztem már a 30.nap előtt 3-4 nappal a szokásos mellfeszülést, idegbetegséget, hasfájást stb, de nem jött meg. Teszt negatív.
Lehet az inofolic kavart be?
Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel a vitaminnal kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm :)
Nekem sajna eleve nem rendszeres. Az elmúlt 5-6 évben mikor nem szedtem épp fogamzásgátlót akkor 25-55 nap között volt mindig. De ilyet nem tapasztaltam még, hogy pms van, de nem jön meg.
Diéta és mozgás is megy mellé, külön az inofolictól csodát nem varok. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!