Június 16-án volt meg utoljára, július 16-án kimaradt, de augusztus elejétől meg voltak duzzadva a melleim, azt hittem meg fog jönni, de megint kimaradt, majd augusztus végén kiderült, hogy terhes vagyok. Mikor lettem terhes?
Figyelt kérdés
Junius 16.án volt meg utoljára,juli.16.án kimaradt,de augusztus elejétől meg voltak duzzadva a melleim,azt hittem meg fog jönni,de megint kimaradt,majd augusztus végén kiderült,h terhes vagyok.Ugyan akkor eshettem teherbe,mint ha mondjuk julius16.án is megjött volna?2007. dec. 28. 10:02
1/2 anonim válasza:
Hát ha nem tudod,hogy kb.mikor eshettél teherbe,akkor csak az orvos véleményére hagyatkozhatsz.Ö a méretekböl megtudja mondani mennyi idös a baba.Valószínü,hogy júni végén eshette´l teherbe.De attól is függ,hogy milyen hosszúak voltak a ciklusaid.
36hetes kismama.
2/2 anonim válasza:
Ha már juli 16-án kimaradt, akkor kb. júl 2-3-án foganhatott. Amúgy nem értem a kérdést, az orvos már biztos megmondta neked hogy hány hetes terhes vagy (hány hónapos !!!) !
6 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!