Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tervez valaki tesztelni...

Tervez valaki tesztelni mostanaban? Izguljunk egyutt?

Figyelt kérdés
En ma vagyok a 6.dpon. Szerintem 8.dpo reggel tesztelek eloszor. Tuneteim nincsennek,semmi.

2021. okt. 30. 09:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Én dpo 5 ön vagyok. A megérzésem h nem sikerült.
2021. okt. 30. 09:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos valamiert en is azt erzem. Foleg hogy ez most a 4.probalkozos honap mar…. De majd kiderul. Azert ne add fel. Barmi lehet meg addig amig nem jon meg :))
2021. okt. 30. 09:49
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
8.napon még be se fejeződik a beágyazódás. Legkorábban 11-12.napon ér véget, akkor termel hcgt, akkor kimutatható biztosan.
2021. okt. 30. 09:50
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

Előző ciklusban a 8 dpon volt pozi tesztem de csak kémiai volt.

Lehet pozi a teszt csak benne van h kémiai.

1 es vagyok

2021. okt. 30. 09:52
 5/14 A kérdező kommentje:
Nekem is volt mar pozi tesztem, 8.dpon. 1 hettel a nem vart elott! Nem vagyunk ugyan olyanok! Eleve nekem 26 napos ciklus mellett 9-10.napon vannak pozitiv Lh tesztjeim nem a nagy konyv szerinti 14. napon. Ugy hogy siman lehet 8-9.dpon mar halvany pozi tesztje akarkinek.
2021. okt. 30. 10:03
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem hagyod abba a rágörcsölést akkor egy ideig még nem lesz pozitív az a teszt. Soha nem fogom megérteni mit kell ezen ennyire izgulni, pont ezért jön össze nehezen.
2021. okt. 30. 10:44
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem is jo helyre irtam a kerdest🤣👌🏽
2021. okt. 30. 10:47
 8/14 anonim ***** válasza:
24%
Hát nem, de nyugi, majd átrakják, ha már a nagy izgulásban nem sikerült odafigyelni.
2021. okt. 30. 10:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Kozben en dolgozom! Nem az izgulas miatt van, egyebkent nem ertem miert baj ha kivancsi vagyok mas hol tart, erez e valamit, tapasztalatot gyujtok. Ez sose fogon megerteni,ha nem erdekel a tema akkor nem muszaj hozzaszolni.
2021. okt. 30. 10:59
 10/14 anonim ***** válasza:
33%

Azért szólunk hozzá, mert terjeszted a hülyeséget, hogy már lehet a 8. napon tesztelni. Szerencsétlen még be se ágyazódott. Az ilyen anyukák járatják a gyereket 9 hónaposan, mert a szomszéd Micikéjé már jár, az enyém is siessen. Meg miért csak négyest, és nem ötöst írt matekból, mert úgy nincs mivel dicsekedni a fészbukon...

Kérdező! Az a baba anélkül is meglesz hogy szarrá görcsölnéd magad rajta.

Foglald le az idegeidet. Keress egy jó hobbit mert így be fogsz kattanni...

2021. okt. 30. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!