Van olyan akinek minden honapban van menstruacio elott pms tunete, es ahogy terhes lett ugy eltuntek a pms tunetei?
Figyelt kérdés
Nekem minden honapban van mensi elott kb 2 hettel, most viszont csak ugy megszunt. Kesobb volt a pe-sem, de igy sincs pms. Lehet baba van a dologban? Tesztelni meg nem merek.2021. okt. 26. 17:35
11/13 anonim válasza:
én amikor terhes lettem és még fogalmam sem volt rola, csak megkellett volna jönnie ugyan ugy görcsölgetett a hasam, viszont feltünt hogy nem lettek pattanásaim, mindig csunya lesz az arcom mielött megjön és csak mikor megjött akkor tisztul le, illetve elötte pár nappal reggelente hasmenésem szokott lenni föleg az nap, na az is elmaradt, viszont volt egy furcsa derék fájás mintha beütöttem volna a farcsontom, illetve sűrű pisilés, az nap mikor megkellett volna jönnie kijött egyetlen egy pici pattanás, ami másnapra el is tünt, illetve mensi elött majd le szakadnak a melleim, most nem fájtak csak is a mellbimboim voltak ultra érzékenyek,e annyira hogy amikor a zuhany hozzá ért az is nagyon kellemetlen volt, de nem vagyunk egyformákl nyilván minenkinél más és más jelentkezik ha baba van :)
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Igen lett, már 14 hónapos. Most kistesoval próbálkozunk :D
okt. 28. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!