Van olyan akinek minden honapban van menstruacio elott pms tunete, es ahogy terhes lett ugy eltuntek a pms tunetei?
Figyelt kérdés
Nekem minden honapban van mensi elott kb 2 hettel, most viszont csak ugy megszunt. Kesobb volt a pe-sem, de igy sincs pms. Lehet baba van a dologban? Tesztelni meg nem merek.2021. okt. 26. 17:35
A kérdező szavazást indított:
Babatervezes
terhesseg
teherbeeses
gyermek vallalas
2 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nekem is mindig nem várt előtt 2 héttel már kezdődött az alhasi szúrkálás, egy héttel előtte mellfájdalom, 2 nappal előtte pecsételés, de ezek mind megvoltak nemvártig. A nemvárt napján maradt abba a barnázás, a többi még 5 hetesen is megvan. De sok embernek a pms elmaradása a tünet, az biztos, hogy gyanús. Annyi csak, hogy 4 nappal a nemvárt előtt nem nagyon lehet tüneted (vagy elmaradás), mert minden gyanús jelet a hcg okoz.
Mikorra nem várod?
2/13 A kérdező kommentje:
Mivel kesett a pe-sem igy nov 5. Amugy ha idoben lett volna, akkor ma kellett volna megjonnie.
2021. okt. 26. 21:05
3/13 A kérdező kommentje:
Van arkudo jel legalabb is en annak veszem, hogy jartanyi erom nincs mar kb 2 hete, hohullok tornek ram. A hasam aljaba es a p.feszkembe neha gyenge szurkalast erzek.
2021. okt. 26. 21:35
4/13 anonim válasza:
1es ugyanúgy barnáztál terhesen a mensi előtt csak nem jött utána meg? Jól èrtem?
5/13 anonim válasza:
Ennyivel később lett volna peteérés? Biztos van ilyen, de nem lehet, hogy rosszul nézted? Ha nem vagy benne biztos, én biztos csinálnék egy tesztet. :)
4-es, igen, pont így. Két napig barnáztam, görcsölt a hasam, már a naptárba is beírtam, hogy estére tuti vérzés lesz. De nem lett.
6/13 anonim válasza:
Azért kérdezem,mert most indulok hormon vérvételre, akkor kell hívnom a dokit amikor megjön, már hétfő óta készültségben vagyok. Nem barnázok, csak pici rózsaszínes nyákom volt hétfőn meg ma is, de csak papíron látszik néha pisilésnél
7/13 anonim válasza:
Nekem is így volt, sőt, második napra erősödött is, aztán nem láttam többet. Teszteltél?
8/13 anonim válasza:
Nem, holnap kellene megjönni még csak hivatalosan. De van hogy előbb jön,van hogy késik. Eddig általában 1napig volt ez ami most aztán barnáztam és megjött. Most meg direkt szivat szerintem a szervezetem, mivel 3-5 nap között kellene vérvételre mennem, nekem pont az lett volna jó ha ma már megjön :)
9/13 anonim válasza:
Amúgy szerintem tesztet én már csak akkor fogok csinálni ha legalább egy hete késik,mert már annyi ilyen volt hogy szórakozott velem a szervezetem,hogy nem is merek
10/13 A kérdező kommentje:
Ma du el kezdett feszulni picit a mellem es par napja szurkalast erzek a hasam aljaba, de ez szerintem csak pms 😥😧
2021. okt. 29. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!