Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok errol a tesztrol?

Mit gondoltok errol a tesztrol?

Figyelt kérdés

Ismeri valaki?

Tapasztalatok?

2021. okt. 24. 19:38
 1/10 A kérdező kommentje:
2021. okt. 24. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Minek Amazonról rendelni? 300Ft drogériában, nem fogsz 100db-ot elhasználni.
2021. okt. 24. 20:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy honnan veszed hogy 100 darabot rendeltem. Meg hogy egyaltalan rendeltem e

Nem az volt a kerdesem! Hanem tapasztalatokra lennek kivancsi

Ha nincs akkor gorgess tovabb ennyi

2021. okt. 24. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom megnyitni, azt írja, h error 🤔
2021. okt. 24. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:

A magyar nők nagyon nagy része magyar drogériában vagy gyógyszertárban kapható olcsó tesztet használ, nem pedig külföldi oldalról rendelhetőt. Szóval valószínűleg itt nem fogsz kapni választ a kérdésedre.

Valószínűleg ez is ugyanolyan teszt, mint amit itthon lehet kapni.

Innen pl. simán tudsz rendelni magadnak olyat, amire valószínűleg nagyobb eséllyel fogsz kapni tapasztalatot: [link]

De amúgy felesleges ekkora mennyiségben terhességi tesztet rendelni, mert normál esetben egy ciklusban 1-2 tesztet használsz el maximum és abban benne volt a vérzés kimaradás utáni tesztelés + az "egy teszt, nem teszt" elv miatti kontroll tesztelés is.

2021. okt. 24. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Én ebből az LH tesztet használtam és bevált :)
2021. okt. 24. 22:13
 7/10 A kérdező kommentje:

#5 koszonom valaszod

Korrekt valaszt kaptam

Csak kondolkodtam rajta hogy rendelek hogy legyen itthon es ne kelljen mindig szaladgalni a drogeriaba

Kis faluban lakom es ahoz hogy drogeriaig lejussak csak kocsival tudok es sajnos nem mindig van idom ra vagy nalunk vasarnaponkent zarva minden es ezert is gondoltam ra

#6 koszonom a valaszod

2021. okt. 25. 00:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem pont ilyet, hanem one stepet használtam, de az is ilyen olcsó, rendelős fajta. Korai tesztelésre nem nagyon alkalmas, nekem nemvárt napján lett halvány, de egyértelmű pozitív, előtte negatív. De ha csak erre akarod használni, vagy nem szokott pontosan megjönni és próbálgatni akarod, hogy hátha már pozitív, akkor jobb ezekkel játszani, mint egy sokkal drágább drogériással. Én teherbeesés után is tesztelgettem 2 naponta, hogy erősödik - e, arra is nagyon jó volt megnyugtatásnak. :) Nem egy borzasztóan nagy összes, szerintem vegyél nyugodtan.
2021. okt. 25. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:
*összeg
2021. okt. 25. 08:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom:D
2021. okt. 25. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!