Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Probléma-e ha nem tűpontos a...

Probléma-e ha nem tűpontos a ciklusom teherbeesés szempontjàból?

Figyelt kérdés
Az utóbbi kb. másfél évben 27 - 33 napra jön meg. Annyira nem foglalkoztam vele, mert nem olyan nagy eltérés, ki nem maradt soha stb. Általában nagyon erős görcseim vannak az első napon pár órán keresztül, arra erős fájdalomcsillapítót veszek be utána jól vagyok. Kb 4 napig tart a vérzésem. Kéne ezt jeleznem orvosnak? 28 éves vagyok.

2021. okt. 24. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha nem jött meg pontosan, mindkétszer elsőre teherbe estem
2021. okt. 24. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj, ez rendszeres ciklus csak nem napra pontos. A fontos, hogy legyen ovulációd minden ciklusban és tudd, hogy mikor. Nekem is ilyen a ciklusom, rá is kérdeztem a nőgyógyásznál, mikor babát terveztünk. Azt mondta, ez teljesen jó és sok nő mit nem adna ilyen ciklusért. Teherbe is estem, igaz, tovább tartott, de nem a ciklusom miatt.
2021. okt. 24. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tűpontos, mégsem esem teherbe. Eddig nem találták meg az okot.
2021. okt. 24. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 30-40 napos változó ciklusokkal úgy, hogy néha ki is maradt, az első gyerek 2. hónapban, a 2. pedig az 1. hónapban megfogant.
2021. okt. 24. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mint a 3-asnak tűpontos a ciklusom és mégsem estem eddig még teherbe csak kémiai volt

Tehát nem függ össze a ciklus pontossága a teherbeeséssel

Előtte meg voltam győződve róla hogy számít pedig nem éppen

Ovuláció a lényeg és időben együtt lenni de még úgyis csak 25% az esély/hónap hogy sikerül.Ja és nem minden hónapban van ovuláció sem

2021. okt. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!