Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik pánikbeteg kismamák...

Akik pánikbeteg kismamák hogyan éltétek meg a terhességet? Illetve szülést?

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 08:14
 1/9 anonim ***** válasza:
A terhesseget jol, viszont csaszar lett emiatt en nem banom utolag. Ha orvosi szakvelemenyed van rola kerheted ha szeretned. A terhesseg felenel dontottem el, es jol tettem nem kellett szoronganom azert hogy pl mikor kell indulni a korhazba milyen lesz a szules stb 15 perces mutet volt es az utanalevo idoszak se volt durva sokat kellett pihenni kb. Nyugodtan vagj bele, emiatt ne hagyd ki a babazast.
2021. okt. 23. 09:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Már 11ik hetes vagyok 😊 eddig minden oké volt. Tegnap este volt rgy kisebb rohamom

Császár alatt nem pánikoltál be?

2021. okt. 23. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Gyogyszert szedsz valamit a panikbetegsegre? En is panikolos vagyok de frontinozok es felek baja lenne a babanak. Ez miatt nem merem a terhesseget bevallalni
2021. okt. 23. 14:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen.. Persze szakorvosi velemeny kellett rola, riziko faktor alacsony igy ha esetleg rohamom van be vehetem
2021. okt. 23. 14:25
 5/9 anonim ***** válasza:
1 vagyok boldog babavarast akkor :)Nagyon kedvesek voltak az orvosok szerintem lattak elotte a papiron. Elso voltam aznap 8ra mentem vegig beszeltek hozzam az altatoorvos vegig szoval tartott neha azt hittem elojon de ha megtortent volna egybol adnak infuzioba valamit ilyenkor. Jo elmeny volt. Allami korhaz nem magan volt. Azt mondta a nogyogyasz is hogy nagyobb baj ha stresszelek elmehet a baba. Akkor panikoltam en is mikor fel kellett volna keresnen a szulesznot azt mar nem birtam vegigcsinalni de igy vegig nyugodt voltam a 39. Heten volt a progi cs. Semmit nem fogsz erezni katetert is az erzestelenito utan rakjak fel.
2021. okt. 23. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
3 sedatif pct es citromfu teat tudsz szedni/inni terhesseg alatt is. Meg kell szuntetni a kivalto okot. En magatol a huvelyi szulestol feltem.
2021. okt. 23. 15:17
 7/9 A kérdező kommentje:
5#ös nagyon szépen köszönöm és jó egészséget kívánok nektek 🌸🤗
2021. okt. 24. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
En is szedtem gyógyszert mindkét terhességem (sőt még a szoptatas) alatt is. Semmi bajuk nem lett a babáknak 😊 Lelkileg is jól bírtam mindkét terhességet, a szüléseket is. Akkor valahogy "nincs energiád" pánikrohamra...vagy hogy fogalmazzak 😁 De tényleg, annyira földöntúli érzés(értsd: fajdalom)a szülés, hogy kb nem is jutott eszembe hogy panikbeteg vagyok 🤣
2021. okt. 25. 15:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Mit szedtél ha szabad tudni?
2021. okt. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!