Aki rögtön vetélés után esik teherbe?
Figyelt kérdés
Annak hogy számolják a hetet?Mi az utolsó menstruáció?Mi alapján viszonyítanak.Pl.ha elmegyek dokihoz,azt mondják 6 hetes.De ugye nem tudom hogy az jó e?Vagy amikor szerintem volt a peteérés?Vagy a vetélést veszik utolsó mensinek?Akibígy esett teherbe,megosztaná,hogy van ez ilyenkor?2021. okt. 20. 14:51
1/7 anonim válasza:
A vetélés után később megszokott jönni a mensi, és utána ha próbálkoztok babával és összejön akkor peteéréstől számolják.uyg számolják vetélés utáni terheséget,mint nem vetéltél volta el.ha te vagy az aki elvetéltél,akkor sajnálom
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.De pont ez az h.pozi a tesztem,de vetélés után még nem jött meg.
2021. okt. 20. 16:19
3/7 anonim válasza:
A vetélés volt az utolsó menstruációm, onnan számolták. De nekem magától ürült minden, nem missed ab volt.
12 hetes UH-n korrigáltak 10 napot a méretei alapján. Ha nagyon bizonytalan az utolsó vérzés időpontja, vagy nagyon össze-vissza van a ciklus, akkor azért már előbb is figyelembe veszik, hogy crl alapján mennyi idős lehet a terhesség.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2021. okt. 20. 16:59
5/7 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is foglalkoztat. 8 hete volt missed ab műtétem, azóta nem jött meg, de a héten negatív volt a tesztem. Sajnos nekem a terhesség előtt is gond volt a ciklusommal, így nagyon nincs miből kiindulni. Csak elméleti szinten érdekel, hogy ha mondjuk nekem csak a műtét után 7 héttel volt peteérésem és akkor lettem terhes, akkor azt majd hogy fogják megállapítani. Gondolom akkor csak a mérések alapján lenne egyre pontosabb a kora. Sajnos nem sok esély van erre, mert az első terhességre is sokat vártunk. Még nem éreztem magamban erőt, hogy vissza menjek az orvoshoz, hogy folytatni szeretnénk a próbálkozást, de kénytelen leszek, mert nem jön meg.
6/7 A kérdező kommentje:
Azt olvastam,hogy vetéléstől számítva 21 és 35 nap között meg kell jönni.Én a 44.napon vagyok,nem jött meg,de van 4 db halvány tesztem.Az idegesít benne,hogy nem erősödik.Jövőhéten csinálok megint tesztet.2 hét mulva meg doki,ha van baba,ha nincs .
2021. okt. 23. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!