Mutathat tévesen pozitívat a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Van már egy 4,5 hónapos babám. Mivel gyanakodtam egy kicsit, reggel megcsináltam egy terhességi tesztet, 5 perc múlva negatívat mutatott, kidobtam. 1 óra múlva megnéztem és akkor már kirajzolódott egy másik csík is. Jelenthet ez terhességet? Befolyásolhatja a teszt eredményét a kizárólagos szoptatás (még nem menstruálok)? A teszt One Step volt.2008. dec. 12. 10:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem mág nem ürült kia hcg a szervezetedből teljesen. ne izgulj. szerintem nem lesz ilyen hamar tesó :)
2/4 anonim válasza:
Szia! Nem valószínű, hogy szoptatás mellett teherbe esel, de előfordulhat, hogy épp pont most volt az első peteérésed...
A tesztek használati utasításában általában (nem tudom, hogy ez a One Step-nél is így van-e) benne van, hogy csak a várakozási idő lejártakor és csak akkor ad korrekt eredményt, órákkal a tesztelés után fals eredményt ad. Ha továbbra is gyanakodsz, tesztelj újat, vagy menj el dokihoz.
3/4 anonim válasza:
a tesztek egy vagy két óra mulva mindig pozitivat mutatnak.de van egy ismerősöm,aki csinált egy tesztet,ami negativ lett.nem dobta ki,hanem lerakta a szekrényre.kb két és fél óra múlva megnézte,és pozitiv volt,és kiderült hogy terhes. ilyen is van:)
4/4 anonim válasza:
Hogy biztos legyél, menj dokihoz! Emlékeim szerint ez az a teszt, aminél a használati utasításon 2 helyen is feltüntetik, hogy NE értékeld az eredményt 10 perc után. Nos nekem mind a 2 terhességemet jóval a 10. perc után mutatta ki, úgyhogy a második alkalommal rájöttem, hogy nem ez a legjobb teszt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!