Ez a fajta x-epil teszt 10 es erősségű? Ma reggel 12 dpo negatív lett, elkeseredtem.
Ne viccelj... Nekem alig látszódott 14 nappal ovulació után (mint kb a 8asnak) míg a predictor early már egyforma erős volt.
Rosmann facelle és a predictor early amik érzékenyebbek, az x epil 25ös
X-epil a nem várt napján olyan halvány volt, hogy már én is azt hittem csak beképzelem a második vonalat. Megcsináltam egy másikat, ami otthon volt (nem tudom már milyen), azon erősebb volt a második csík sokkal, pedig az is 25-ös volt. Pár nap késéssel már az x-epil is magabiztos második csíkot mutatott.
Ezeknek az early-knek nincs sok értelmük. Csak kikészítik az embert. Bizakodna, hogy na most történik valami, aztán egyszer csak megjön és ott a pofon. A legnagyobb jó indulattal mondom, hogy várd ki a késést.
Köszönöm szépen :) Persze, hogy ,megvárom. Holnapra nem várom.
Majd tesztelek hétvégén, ha nem jön meg.
Ez 2 db-os volt, egyet használtam el :D
Érdekes mennyire sok a különbség tesztek között is, ezt nem tudtam. Meg persze 2 egyforma terhesség és szervezet sincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!