Szia.Én 21-re nem várom :) Viszont görcsölgetek ,szerintem tuti megjön megint :( Ez a 4.-dik próbálkozós hónapunk
2021. okt. 19. 18:17
2/33 anonim válasza:
nekem naptár szerint 22én kell megjönnie, aszerint 10dpo nál járok. szombat reggel csináltam egy tesztet, az negatív volt.
de most vagy felborult a ciklusom megint, vagy nem tudom mi van, hosszabb lett, fura valami... :/
2021. okt. 19. 18:53
3/33 anonim válasza:
2es vagyok, holnap reggel szerintem megnézem mi a helyzet, hacsak nem jön meg reggelre 😄
2021. okt. 19. 18:54
4/33 anonim válasza:
Miért kell izgulni? Abbol még nem lett gyerek. Sőt. Annál nehezebben ágyazódik be egy stresszes szervezetbe. Foglaljátok le magatokat értelmes hobbival mert el fog durranni az agyatok -.-"
2021. okt. 19. 19:05
5/33 A kérdező kommentje:
Attol mert gorcsolgetsz meg lehet belole baba. Sokszor hallottam mar hogy baba lett a végén. Ne add fel. Szurkolok nektek :) mindenkepp irjatok mi lett ha teszteltek 😃
2021. okt. 19. 19:06
6/33 anonim válasza:
Sziasztok.
Én 30-ra nemvárom :-)
15-én volt inszemem, jövő pénteken kellene tesztelni.
Már ha kibírom addig :-)
Inszem után volt kis szurkáló, nyilalló fájdogálás főként a jobb oldalon, de az elmúlt. Azóta egyelőre semmi.
2021. okt. 19. 19:11
7/33 anonim válasza:
Szurkolni minek? Az miben segíti a teherbeesést? A zigóta nem hallja, hiába drukkolsz.
Nem értem magyarázzátok el!
2021. okt. 19. 19:12
8/33 anonim válasza:
Nem a teherbeesést segíti... Hanem a várakozás időszakában a lelket erősíti. Sokaknak igenis számít az, ha más is van hasonló cipőben és beszélhet róla.
2021. okt. 19. 19:22
9/33 anonim válasza:
De attól még nem lesz terhes...
Leendő édesanyák vagytok. Ne mar hogy ebben is támasz kelljen? Hogy fogtok gyereket nevelni? Minden fingását megosztjátok majd egymásnak? :/
2021. okt. 19. 19:24
10/33 anonim válasza:
Te nem beszéltél ki még magadból semmit? Nem volt olyan, hogy veled örült vagy sírt valaki? Nem volt jó valakitől segítséget, biztatást kapni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!