Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik gyógyteát igyam sárgate...

Melyik gyógyteát igyam sárgatest elégtelenség esetén?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik sajnos sárgatest elégtelenségem van. Hallottam a cickafark-, illetve palástfű teákról, hogy jótékony hatással vannak ilyen problémákra. Melyiket érdemes inni? Mikor, a ciklus mely szakaszaiban?
2008. dec. 12. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
menszitől pé-ig cickafark,pé-től pedig plástfű!
2008. dec. 12. 07:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor már csak egy kérdésem van: honnan tudom pontosan, hogy mikor van tüszőrepedésem? Mikroszkópozok és hőt mérek. A mikroszkóp a 10-12. nap környékén páfrányos, a hőm viszont csak a 20-21. napon emelkedik meg. Melyiknek higgyek? Okozhat bajt, ha nem jókor váltok a két tea között?
2008. dec. 12. 07:28
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

A sárgatestelégtelenségre gyógyszert kell szedni! A sárgatestelégtelenség főképp kora terhességben mutatkozik meg, mégpedig az embrió méhen belüli elhalását okozza. Gyógyszerrel lehet ezen segíteni ( Duphaston, Utrogestan )

A gyógyteák kúraszerúen ( 2-3 ciklus alatt )fogyasztva segítik a ciklus normál működését, a cickafark erősíti a méhnyálkahártyát, javítja a kismedencei vérkeringést. A palástfűteát főképp a rendszertelenül menstruáló nőknek szokták ajánlani.

2008. dec. 12. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mielőtt beszednéd a sok hormont, amit az előző hozzászóló alánlott neked, sztem is próbáld meg a palástfű teát vagy tinktúrát.Ezen az oldalon találsz róla leírást és meg is rendelheted.

[link]

Lányok, először próbálkozzunk természetes anyagokkal, ne mérgezzük a szervezetünket feleslegesen! Nem vagyok forgalmazó, sem természetgyógyász, de érdemes megpróbálkozni a teákkal, mert nagyon nem mindegy, mi kerül a szervezetedbe! Sok szerencsét!

2008. dec. 12. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha bizonytalan vagy az ovulációdat illetően, a biztonság kedvéért használj ovutesztet, az nem csap be. Mellette figyeld a nyálkát, a méhszáj elhelyezkedését, hődet. Sok sikert!

Ide elküldheted a görbédet, és kielemzik neked, mikor volt az ovud.: [link]

2008. dec. 12. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!