Szerintetek ez milyen teszt? - vagy +?
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 13:48
11/18 A kérdező kommentje:
Ez is gyógyszertári. Pregimax plusz 25-ös teszt.
2010. szept. 2. 14:13
12/18 anonim válasza:
Nekem is halvany pozi, de koran teszteltel. Varj meg par napot, hogy eleg hcg legyen a szervezetedben a biztos nem negativhoz.
13/18 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megismétlem pár nap múlva.
Köszi csajok!
2010. szept. 2. 14:15
15/18 anonim válasza:
Reggel csináld a másodikat mindenképp!
Nekem is pozitív gyanús!
16/18 anonim válasza:
szerintem ez nem a legjobb választású teszt volt, a többin jobban látszik.......én mintha látnék egy halvány vonalat, de talán korán teszteltél
17/18 anonim válasza:
Én is látom azt a szellemcsíkot. Ha ez egy igazi csík, akkor ha veszel valami érzékenyebb tesztet, lehet, hogy jobban lehet látni. Tesztelj még majd.
18/18 anonim válasza:
Én mintha látnám, lehet, hogy közvetlen beágyazódás után vagy tényleg, a tegnapi kérdés alapján is. Én tesztelnék holnap reggel is. Vegyél egy 10-eset, a Qupido az, gyógyszertár. Nagyon szorítok, írd majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!