Szerintetek terhes lehetek?
Tudom-tudom, ezredik ilyen kérdés, de a környezetemben sajnos nincs olyan ember, akivel kendőzetlenül tudnék erről a témáról beszélni, így ide írom ki :)))
Szeretnénk babát a férjemmel, bele is kezdtünk a védekezés nélküli létbe. 26-25 napos ciklusaim vannak, mindig pontos. Most a hőm még nem esett le (36, 9-37,2 között van), nincs sem hangulatingadozás, sem mellfeszülés, egyedül egy alig észrevehető, barnás pötty volt a "menzesz" jelenleg, és egy kis furcsa hasfeszülés. a 25.napon tartok. Bízom benne, hogy baba van a dologban, de hétvégéig még nem akarok tesztelni. Szerintetek bizakodhatok?
erre senki sem tud mit mondani.
de egy 10es érzékenységű teszt már szinte biztosat tudna mondani.
Felesleges bizakodni, ha úgysem pozitív a teszt.
Már nyugodtan csinálhatsz egyet.
Már a 25-ös is kimutatja, ha van valami. Aznap reggel, amikor meg kellett volna jönnie, nálam már jól látható 2. csík volt a teszten.
Szóval reggel tesztelj :-)
Köszönöm!
Nos, nem bírtam ki, egy 25-ös erősségű tesztem volt itthon, kipróbáltam. Harmatgyenge, halvány 2 csík, de esti. Majd meglátjuk 😅
A harmatgyenge csík is csík!
Elég sok terhességi tesztet tudok a hátam mögött, és egyet biztosra mondhatok: bármilyen erősségű második csík csak akkor jelent meg a teszten, amikor terhes voltam.
Szóval most örülj egy picit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!