Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek?lehetséges?

Szerintetek?lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 nap van a nem vártig.

A mell bimboim -már egy hete kb érzékenyek, ma vérest fujtam az orromból és fájt egész nap a fejem. Azt szeretném kérdezni hogy lehet ez terhesség jel? Csak azért kérdem mert sose fájnak a mell bimbóim menstruáció előtt és a fejem sem szokot fájni. Nem várom azt hogy írjatok hogy, nem láttunk a testedbe meg stb.. elég csak anyi ha meg írjatok hogy valakinek ez jel volt:)

2021. okt. 10. 21:21
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
2021. okt. 11. 08:45
 12/29 A kérdező kommentje:
2021. okt. 11. 08:46
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Itt kerdezgeted lehet e jel de azért 3 napig még nem akarsz tesztelni akkor nem édes mindegy?? Vagy igen vagy nem, erre valók a tesztek.
2021. okt. 11. 08:54
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor is fújtam néhanapján véreset az orromból, ha nem voltam terhes, és most, terhesen is…:) erre nem kell alapozni. Tesztelj, ha nem jön meg a nemvárt napján, hiába küldöd, tudjuk, hogy LEHETNEK ezek is tünetek, de nem törvényszerűen terhesség okozza őket, főleg nem ebben a frontos időszakban.
2021. okt. 11. 09:26
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha kikerested, hogy ezek lehetnek terhességi jelek, akkor minek kérdezed, hogy vajon lehetnek-e?
2021. okt. 11. 09:28
 16/29 anonim ***** válasza:
Szia.nekem pl. Sosem vérzett az orrom. Egyszer vérzett. De már akkor késett is. És poenkodtam is,hogy nem az orromnak kellene vereznie. :D de akkor nem is gondoltam ,hogy terhesség. :D
2021. okt. 11. 10:19
 17/29 anonim ***** válasza:

Barmi lehetseges,de neked epp csak megkellene jonnie, azert ezek nem olyan tunetek,hogy egybol terhesnek gondold magad. Lehet,hogy elolvasod a lehetseges tuneteket,de azert nem ezek szoktak a jellemzoek lenni es ezek is inkabb mar az elmaradt menses utan jelentkeznek.

Hanyan ereztek mar magukat terhesnek es mikor valoban azok lettek, nem is gondoltak ra. A mell erzekenysege pedig megint csak egy olyan dolog,hogy menses elott is szokott jelentkezni, valoszinuleg eddig nem figyelgetted magad gorcsosen es nem is tunt fel, valamint azert az agyunk is be tud csapni eleg rendesen.😀 Viszont ha tudod mikor voltatok egyutt,akkor azt is tudod mikor telt el 2 het es mikor tesztelhetsz eloszor, lehet mar ma is tudsz, vagy pedig varsz 3 napot es akkor ugy is kiderul.

2021. okt. 11. 10:45
 18/29 anonim ***** válasza:
:DD Komolyan kérdező? Növekvő vérmennyiség okozza a fejfájást, mikor még most fejeződik csak be a beágyazódás? Ne röhögtess. Ahelyett, hogy baromságokat találsz ki, foglald le magad, be fogsz csavarodni amíg teherbeesel.
2021. okt. 11. 11:49
 19/29 anonim ***** válasza:

Amúgy tenyleg, tesztelni nem akarsz de itt mi majd mondjuk meg.

Most akkor vagy viseld méltósággal azt a 2 napot, hogy nem akarsz tesztelni, vagy törj meg és tesztelj.

A neten pedig -jegyezd meg - bármikor barmit megtalálhatsz, ha jól keresed.

Az orrvérzés lehet ugyanúgy terhes tünet mint agydaganat vagy trombózis.... Tökmindegy.

2021. okt. 11. 11:54
 20/29 anonim ***** válasza:
Hiaba.. nem akarja elfogadni,hogy nem amiatt verzett az orra, csak szimplan erosebben fujta meg. Kimagyarazza annyival,hogy nincs magas vernyomasa es a front sem lehet hatassal ra. Majd ket nap mulva rajon,hogy nincs semmi.
2021. okt. 11. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!