Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek?lehetséges?

Szerintetek?lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 nap van a nem vártig.

A mell bimboim -már egy hete kb érzékenyek, ma vérest fujtam az orromból és fájt egész nap a fejem. Azt szeretném kérdezni hogy lehet ez terhesség jel? Csak azért kérdem mert sose fájnak a mell bimbóim menstruáció előtt és a fejem sem szokot fájni. Nem várom azt hogy írjatok hogy, nem láttunk a testedbe meg stb.. elég csak anyi ha meg írjatok hogy valakinek ez jel volt:)

2021. okt. 10. 21:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Teszt mutatja
2021. okt. 10. 21:39
 2/29 A kérdező kommentje:
Szeretném meg várni még azt a 3 napot :) csak kíváncsi voltam hogy ezek lehetnek e tünetek.
2021. okt. 10. 21:45
 3/29 anonim ***** válasza:
A mellbimbó fajdalom lehet, az orrvérzés nem, de úgyis a teszt fogja mutatni, mivel ugyanúgy lehet premens tünet is.
2021. okt. 10. 21:51
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

ma vérest fujtam az orromból és fájt egész nap a fejem.

Ne haragudj, de ez előbb utal vérnyomásproblémára, mint terhességre.

2021. okt. 10. 21:53
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Az orrod vérezhet száraz levegőtől is, vagy ha csak jobban megfújod. Vagy vérnyomástól.

Amúgy ez az orr meg fogíny vérzés leginkább a 2.trimeszterre jellemző.

Fejfájást.. Bakker 1.5 hétig fos idő van, front. Azt is megviseli aki amúgy nem frontérzékeny..

2021. okt. 10. 22:04
 6/29 anonim ***** válasza:
Nekem a mellfeszülés hol jelentkezett mint pms tünet, hol nem. Pozitív teszt előtt ugyan úgy feszült mint amikor megjött végül. Az orrvérzés és a fejfájás e tekintetben nem mérvadó. Drukkolok, hogy úgy alakuljon ahogy szeretnéd :)
2021. okt. 10. 22:24
 7/29 A kérdező kommentje:
Nincs vérnyomás próblémám. Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. okt. 10. 22:46
 8/29 A kérdező kommentje:
Amúgy első hónap hogy próbálkozunk izgulunk:)
2021. okt. 10. 22:48
 9/29 anonim ***** válasza:
Előtte amúgy fogamzásgátlót szedtél? Mert az pl nullázza a pms tüneteket, tehát a mellfeszülést most lehet, hogy olyannak gondolod, hogy még soha nem volt, miközben mitől is lett volna…?
2021. okt. 10. 23:10
 10/29 A kérdező kommentje:
Sosem szedtem fogamzásgátlót :)
2021. okt. 11. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!