Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Majus 29en voltam utoljara vedetlen együttlétben de igazából nem is szamit ugy annak mivel csak betette es kihúzta. Aztan juniusban megjött a mensim pont ugy ahogy vartam, júliusban teljesen kimaradt, augusztusban 2x is megjott 2 het különbséggel (6-8 napig tartott 5 helyett) . Ez alatt az ido alatt eleg sok tesztet elvegeztem ami negativ lett. Most szeptemberben ismet nem jott meg. 1hete csinaltam tesztet ami negativ. Neha szoktam erezni kis mocorgas hasamban de lehet hogy csak a belek? Nem tudom . Meg varom hogy megjojjon. Vagy lehet nem fog? Lehetek terhes? Lehet baba mocorog?
2021. okt. 8. 18:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kicsi a valószínűsége, hogy terhes vagy, tehát akkor aligha estél teherbe, de jól jegyezd meg: ha a férfi védekezés nélkül beléd hatol és ha azonnal ki is húzza, nem garancia arra, hogy ne ess teherbe!!! Viszont kicsi a valószínűsége, de megeshet.
2021. okt. 8. 19:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen kizárt. Nagyon szívesen. Nyugalom, azok csak bélmozgások.:)
2021. okt. 8. 19:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!!!
2021. okt. 8. 19:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Terhes nem vagy, de a menzeszed rendezésre szorul. Oltást mikor kaptal? Keress fel egy nőgyógyászt, ha 4 hónap alatt 2x is kimaradt.
2021. okt. 9. 06:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Júniusban 2.an kaptam meg a 2 oltast. Gondoltam ra mar hogy lehet ez miatt, de ugy voltam vele hogy biztos nem..
2021. okt. 9. 07:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Az oltás pedig nagyon is megbolygathatja, úgyhogy szerintem az lesz a ludas.
2021. okt. 9. 10:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Hat akkor minél előbb elkell menjek orvoshoz
2021. okt. 9. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha előtte pontos volt, akkor elég egyértelmű. Kérj egy hormon vizsgálatot és menj nőgyógyászhoz. Terhes nem vagy, de a menzeszed nem normális, különösen, ha korábban nem volt vele gondod.
2021. okt. 9. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!