Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Majus 29en voltam utoljara vedetlen együttlétben de igazából nem is szamit ugy annak mivel csak betette es kihúzta. Aztan juniusban megjött a mensim pont ugy ahogy vartam, júliusban teljesen kimaradt, augusztusban 2x is megjott 2 het különbséggel (6-8 napig tartott 5 helyett) . Ez alatt az ido alatt eleg sok tesztet elvegeztem ami negativ lett. Most szeptemberben ismet nem jott meg. 1hete csinaltam tesztet ami negativ. Neha szoktam erezni kis mocorgas hasamban de lehet hogy csak a belek? Nem tudom . Meg varom hogy megjojjon. Vagy lehet nem fog? Lehetek terhes? Lehet baba mocorog?2021. okt. 8. 18:35
1/18 anonim válasza:
Június óta eltelt 4 hónap, ha akkor terhes lettél volna, már elég egyértelmű jelei lennének. A negatív teszt is eléggé egyértelmű. Viszont ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz.
2/18 A kérdező kommentje:
Ha nem tud normális, értelmes valaszt adni miért ír bántót?
2021. okt. 8. 18:49
3/18 anonim válasza:
Nagyon lesarkítva; a teszt az aktus után kábé 14 nappal már kimutatja ha van valami.
Hány tesztet pazaroltál el eddig? :D
6/18 anonim válasza:
Olyan debilek vagytok válaszírók. Tényleg nem tudtok normálisan vaszolni? Ez inkább válasz mint kérdés, szóval nyugodtan ignoráljátok a kérdőjelet. xd
Hány éves vagy kérdező? Lehet, hogy hormon zavarod van, de lehet egyéb más probléma is. Amúgy meg nem, nem vagy terhes.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát!
21 éves vagyok.
2021. okt. 8. 19:10
8/18 anonim válasza:
Hetes vagyok: Menj el egy nődolihoz szerintem, mert még komoly baj is lehet, bár ahogy leirtad mocorgás meg mi egyébb nekem nagyon hormonális probléma szagu. De azért biztos, ami biztos.
9/18 A kérdező kommentje:
Akkor a terhesseg nagy valószínűséggel teljesen kizart?! Es ezek a mocorgasok?
2021. okt. 8. 19:15
10/18 A kérdező kommentje:
Kedves hetes! Köszönöm szépen a válaszaid és tanácsod! Nagy segítség! Köszönöm
2021. okt. 8. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!