Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire igaz a baba neme a...

Mennyire igaz a baba neme a has formájátol??

Figyelt kérdés

Sziasztok!! 8+3 hetes vagyok

Eddig 3 kisfiam van velük ugy mondanám hegyes, illetve ki volt fordulva a köldököm.

Nagyim azt mondta, tuti kislányom lesz, mert szélesedek és gömbölyű a pocim 😅

Szerintetetek van benne valami??

2021. okt. 6. 12:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Őszíntèn szólva 8 hetesen mèg annyira pici, ès lenn van a mèhed, hogy nincs mitől gömbölyödjèl, max puffadás, úgyhogy mèg nem mèrvadó.
2021. okt. 6. 12:37
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem hülyeség, de amúgy 8 hetesen még nem a baba miatt gömbölyű a has, hanem a puffadás miatt.

A has formáját nem a baba határozza meg, hanem az anya testalkata. A szélesebb csípőjű emberek hasa nem lesz hegyes, mert van elég helye a babának az anya medencéjében, nem kell előre helyezkednie.

2021. okt. 6. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is hülyeség. A második kislányomnál volt aki váltig állitotta,h fiam lesz, mert túl hegyes a pocakom. Mondtam neki,hogy két orvos is megerősítette,h lányom lesz. Az elsőnél nekem is széles,gömbölyű pocakom volt, a masiknal hegyes és megis ket lányom van.
2021. okt. 6. 12:58
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem feltétlen, az ennyi idős terhesség pocakformája pedig még annyira sem. Ez még nem a pocakod formája, csak puffadás.
2021. okt. 6. 13:31
 5/14 A kérdező kommentje:
4ik terhességem nálam már most jobban látszódik mint az előzőeknél
2021. okt. 6. 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hulyeseg, negy terhessegem volt, ugyan olyan hassal, 3lany, 1 fiu.
2021. okt. 6. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy jobban látszódik, hiszen lazábbak a szövetek, mint az első terhességnél. De attól még csak puffadás ami most van. 3 gyerek utàn lehetne már némi fogalmad a terhességről...
2021. okt. 6. 17:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem lehet véletlen,de a testalkatom mindkét gyereknél ugyan olyan volt.

Első terhességemnél gömbölyű pocakom volt,széles.Lányom lett.

Másodiknál előre nőtt a pocak és csúcsos volt,fiam lett.

8 hetesen még nem nagyon lehet tudni milyen lesz,változhat,még akkor is ha a baba nagyobb lesz és mocorog/helyezkedik.

Nekem akkor eléggé érdekes formákat vett fel a hasam.😅

2021. okt. 6. 17:52
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves 7#es

Nyilvan nem azért kérdeztem meg, mert nem vagyok tisztában vele, hogy mekkora a hasam, vagy hogy epp puffadás e.

Én csak meg kérdeztem igaz e mert a nagyim meg jegyezte.

De igen te ismersz,

Tudod mijen a testalkatom és akinek már látszik ilyenkor a poci az csak fel van puffadva..

Ha te is tisztában lennél a dolgokkal, tudhatnád, h ilyenkor a méhed kb akkora mint egy kisebb labda

Na puszi

2021. okt. 6. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is butaság a hasforma. Amúgy a 7esnek igaza van, mert 8. Héten még minden csont mögött van, tehát nem a méhed nyomja ki a hasad. Az a terhességi puffadás. Tök mindegy hanyadik baba, attól nem fog hamarabb előbukkanni a méhed. A laza kötőszövet plusz a puffadás okozza csupán :)

Probléma mentes terhességet kívánok.

2021. okt. 6. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!