Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tart még valaki itt? Mikor...

Tart még valaki itt? Mikor teszteltek eloszor?

Figyelt kérdés
En ma vagyok a 4 vagy 5dpo-n, igazabol nem tudom mert ket napig szep eros ovu tesztem volt (9-10.napon). Legeloszor a 9.dpon akarok tesztelni, elobb szerintem felesleges. Ki mikorra nem varja? :)
2021. okt. 3. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, 7.dpon vagyok.

Legelőször a 21.dpon tesztelek, ha késik. Túl sok pénzt dobtam ki az elmúlt honapokban idő előtti tesztelgetesre....

2021. okt. 4. 12:11
 12/15 anonim ***** válasza:

4vagyok

Ma kellett vérvételre mennem, fizettem egy hcg t is ami negatív lett, 8dpo n, így ez a hónap is szerintem felejtős mivel 9dpon nekem a teszt is + szokott lenni.

2021. okt. 5. 22:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnalom :( En ma vagyok 7.dpon de nem tudom merjek e tesztelni holnap reggel …… ha negativ csak magam huzom le… :/
2021. okt. 6. 07:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Várj még nekem 8 dpo n full negatív volt még a jós tesztként használt lh is, majd 9dpo délután a jós furán erős lett, csináltam hcg t ami kb láthatatlan + lett.

Missed lett a vége, de a terhesség meg volt.

2021. okt. 6. 08:09
 15/15 anonim ***** válasza:

4 vagyok ovum van a progim 48 nmol volt.

Ami jó, de így nem tudom mi a baj eddig ha használtam síkosítót ami swgíti a katonákat mindig volt valami, ok hoy kémiai, de tudtam hogy feljut, most 4 hónapja semmi😔

2021. okt. 7. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!