Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Delután ha a hőm 37 korul van...

Peppuh kérdése:

Delután ha a hőm 37 korul van vagy 37felett az utalhat babara?

Figyelt kérdés
Reggelenkent ebredesi hot nem tudom nezni mert sosem alszom folyamatos 6orat mindig fel kelek tobbszor ejjelente..mar nap napja eszre vettem hogy a delutani hom 37, 37,3 kozott van ..5.ere nem varom ma delelott elkezdett gorcsolni a hasam azt hittem hogy megfog jonni olyan mindjart megjon erzesem volt es folyamatosan jartam pisilni .. de vegul elmult a gorcsoles es nem jott meg ..esetleg utalhat a delutani magasabb ho babara? Tesztet nem csinaltam ma de 1.-en volt egy halvany pozi tesztem..azota volt egy nem elso pisis negativ ..szerintetek bizakodjak meg vagy engedjem el?

#jel #hőemelkedés #Delutanihoemelkedes
2021. okt. 3. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Csinálj még 1 tesztet
2021. okt. 3. 19:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendben csinalok .. bar lehet reggel ha van is valami jobban ki mutatna .. nem?
2021. okt. 3. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
De igen
2021. okt. 3. 19:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent a delutani hoemelkedes az jelent barmit is ?? Vagy semmi jelentosege?
2021. okt. 3. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
A délutáni hőemelkedés még nem jelent semmit. Szintén 5.-re nem várom, magas az ébredési hőm, viszont a teszt negatív lett tegnap reggel. Az előző ciklusban is menstruációig magas volt a hőm.
2021. okt. 3. 20:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem 1.-en halvany pozi lett a d.utani tesztem..viszont masnap reggel elso pisibol negativ lett .. azota negativ de nem elso pisibol csinaltam …gorcsoltem delelott elegge mindjart megjon erzesem volt jarkaltam surun pisilni de nemjott meg ..
2021. okt. 3. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Várj szerdáig, ha addig nem jön meg, akkor tesztelj. Drukkolok, hogy pozitív legyen :)
2021. okt. 3. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig délután néztem mindig 37.1 szokott lenni, ha készül valami 7.3-7.4 ig megy.

Most nem tudom mi van 36.8 és a + lh utáni nap 7.1 lett de utána egyből vissza ment 36.8 ra és marad is. Mivel úgy is mennem kell vérvételre csináltatok progit is, lehet nincs peteérésem😔

2021. okt. 3. 23:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolso ..remelem hogy nincs ilyen problemad h nincs ped.. utolso elotti ..varni fogok szerdaig szerintem ..ha meg akar jonni ugyis megfog ..de azert meg remenykedem ..:)
2021. okt. 3. 23:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Vegulis hetfon megjott vagy nemis tudom nagyon gyenge masnap is gyenge volt ma meg mar nincs is semmi .. egyebkent 3napig szokott meglenni ,viszont mar az elso nap eros szokott lenni es csak a 3.napon szokott gyenge lenni …de most 3nap alatt osszesen 5tampont hasznaltam el de azoknak is epp h a hegyen volt valami kis maszat ..a szine is joval gyengebb volt inkabb ilyen rozsaszines volt … meg tegnap mar nem tettem fel delutan tampont mert feleslegesnek veltem …csak a wc papiron volt valami kis rozsaszines muszat miutan megtoroltem magam ..szoval nem ertem hogy ez most akkor mi ..csinaltam egy tesztet tegnap delutan de negativ lett .. az elofordulhat hogy kesobb tortent a pe? Vagy mar nemtudok mire gondolni ..ilyen gyenge “menzeszem “ nem volt meg…
2021. okt. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!