Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy terhes...

Mennyi az esélye hogy terhes leszek ha csak odafolyik az ondó?

Figyelt kérdés

Tegnap este a barátomnál voltam. Konkrétan behatolás nem történt viszont amikor elélvezett a fenekemre akkor éreztem hogy folyik “oda” a nemiszervemhez és gyorsan odakaptam, kézzel letöröltem utána pedig zsebkendővel. Mennyi az esélye hogy terhes leszek? Nagyon félek, normális válaszokat légyszives.

19/L

2021. okt. 2. 14:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
15%
A 9-es szóljon már a kérdezőnek hogy nézze már át a biosz könyvet. A kérdés nem az volt hogy mi áll a könyvekben, szerintem azt ő is meg tudja tenni, meg mindenki.
2021. okt. 2. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem én írtam olyan hülyeséget,hogy 2 menzesz közt nem lehet baj!😂 Akkor mikor lehet? Igazából bármikor,de a legvalószínűbb félidőben. Ettől függetlenül szinte csoda lenne,ha ettől terhes lenne,de ha nem csak rá ment,hanem előtte védekezés nélkül voltak együtt, akkor pont ideális volt az időzítés egy babához.
2021. okt. 2. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Terhes vagy? :-)
2021. okt. 26. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!