Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha úgy csinálok gyereket,hogy...

Arktika kérdése:

Ha úgy csinálok gyereket,hogy előtte a barátnőmnek azt kamuzom, hogy azoospermiám van(spermabankból kapott hamisított szűrési teszt formájában) hivatalosan az okirathamisítás és büntetendő?

Figyelt kérdés
Persze a csaj nem akar gyereket, de abortuszra sem menne és kb másfél honap után derülne ki hogy terhes
2021. szept. 29. 04:45
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Igaz én a női oldal vagyok. Páromnak kB 1 hónap utan mondtam meg. Döntse el mit tervez az elkövetkezendo fél - 1 évben. Mert én csaladot szeretnék. Januar óta vagyunk együtt. Június óta próbálkozunk. Eljegyzett. Esküvő legkésőbb jövő tavasszal. Mondjuk mi 10 éve ismerjük egymást.

Férfiaknak sokkal könnyebb családcentrikus nőt találni. De csak ezért együtt lenni valakivel hiba lenne.

2021. okt. 4. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!