Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha úgy csinálok gyereket,hogy...

Arktika kérdése:

Ha úgy csinálok gyereket,hogy előtte a barátnőmnek azt kamuzom, hogy azoospermiám van(spermabankból kapott hamisított szűrési teszt formájában) hivatalosan az okirathamisítás és büntetendő?

Figyelt kérdés
Persze a csaj nem akar gyereket, de abortuszra sem menne és kb másfél honap után derülne ki hogy terhes
2021. szept. 29. 04:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Egy gyerek nem tart össze örökre egy párkapcsolatot. Max ideig óráig. De ha annyira nem szeretne gyereket és mégis megszuli fennall annak az esélye hogy elhanyagolja. Szülés utani depresszió. Még azoknál a nőknél is van ilyen akik vágytak a babára. Szerintem kimesz az utcára és találsz 20 másik nőt aki meg gyermekre vágyik. Megertem hogy te Őt szereted. Pont ezért ne verd át. Beszéld meg vele őszintén.

A másik meg, hogy egy eredmény nem eredmény. Az azoospermia is változhat. Eletmodvaltas vitaminok stb. Ha emiatt bevallalja hogy ne vedekezzetek akkor magára vessen. De ne hamisíts!

2021. szept. 29. 13:16
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak teljesen igaza van.

Nem vetetné el mert ki tudja miért… gondolom valami érzelmi akármi miatt, de aztán ha nem lenne ősanya, kiabálna, dühöngene, szaladna a lakás, nem főzne hónapokig vagy évekig, nem lenne türelme a gyerekhez egy csepp sem, az nálad hogyan csapódna? Szívesen átvennél minden vele járó terhet a tápszerezéstől a vasalásig, vagy csak anyukáddal a háta mögött kibeszélnéd, hogy mennyire nem való neki a gyerek?

2021. szept. 29. 13:31
 23/31 anonim ***** válasza:
Hát ez elég gáz felvetés...
2021. szept. 29. 16:01
 24/31 A kérdező kommentje:
De ha annyira ismertek olyan nőt aki gyereket akar 1 honap után, miért nem irjátok ide a nevét? Megkeresem fészen
2021. okt. 3. 10:46
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
De most neked mindegy kitől,csak legyen gyereked?Ha azt írja valaki,hogy most azonnal csinálhatod neki, akkor rohansz?Mindegy, hogy milyen ember,hogy egészséges-e?Te beteg vagy!Kezeltesd magad!Amit még a barátnőddel akarsz csinálni,az gusztustalan dolog.Fordított esetben szoktak felháborodni a férfiak.
2021. okt. 3. 12:21
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Kolompár Dzsenet, Komlóról. Most jó?
2021. okt. 4. 12:54
 27/31 anonim ***** válasza:
Egy hónap után nem fog egy kicsit is felelősségteljes ember sem gyereket vállalni. Egy életre szóló döntés, hatalmas felelősséggel
2021. okt. 4. 13:31
 28/31 anonim ***** válasza:
Nyilván egy hónap után nem akar senki gyereket csinálni. Viszont azt igenis tudja hogy majd akar-e. És ezt kéne tisztázni a kapcsolat elején. Akkor nem lenne ez a sok "jajj a párom nem akar gyereket mit csináljak"kérdés
2021. okt. 4. 14:30
 29/31 anonim ***** válasza:

Ez a stratégia eleve bukásra van ítélve.

Örökre elvész így a bizalom a kapcsolatból.

Én a korábbi barátnőmet fél év után hagytam ott, miután előlről-hátulról áttárgyaltuk a gyerekkérdést, és mindig oda jutottunk, hogy ő nem akar, én pedig igen.

Nagyon sajnáltam, mert szerettem őt, de nem volt így jövője a kapcsolatunknak.

És csodák-csodája, újabb fél év után megismerkedtem gyerekeim anyjával, álmaim nőjével. Az exem még most 6 év után is szingli.

2021. okt. 4. 15:13
 30/31 anonim ***** válasza:
És elég lesz, hogy csak a láthatáson fogod látni a gyereked, akit annyira szeretnél most? Mert egy ilyen húzás után lehet, hogy a gyereket megtartja, de ha csepp esze is van, téged már nem fog.
2021. okt. 4. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!