Testápoló szerű folyás nemvárt előtt?
Figyelt kérdés
Ha kevés, krémszínű folyásom van a nemvárt előtt 4 nappal jelenthet esélyt a babóra? Eddig inkább barnázgatásvolt rám jellemző a mensi előtti napokban.2008. dec. 11. 15:25
1/7 anonim 

válasza:

Szia!Szerintem sajnos nem, de remelem azert osszejon!
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, ettől tartok én is.
Megfogadtam, hogy kevesebbet gondolok rá, csak hát a mensi előtt ez elég nehéz.
2008. dec. 11. 15:51
3/7 ketteske 

válasza:

Nekem ez az egy tünetem volt menses elött, mint neked, és most 12 hetes vagyok. Sztem van remény!
4/7 anonim 

válasza:

nekem a menszi elött szokott ilyen lenni,de ez mindenkinél más!szorítok!
5/7 anonim 

válasza:

Ha neked barnázgatás szokott lenni mensi előt, akkor ez most jelenthet jót. Mindenki maga ismeri a szervezetét. Mi is babát tervezünk én már ismerem anyira a szervezetem , hogy ősidők óta tudom, hogy a mensi előtt 5 nappal én már barnázok. Ha december végén nem fogok,akkor nagyon elkezdek örülni és reménykedni! Tehát te ismered magad, ha eddig barnáztál és most nem, akkor esélyes a dolog! Szorítok!
6/7 anonim 

válasza:

Szia! Na mi lett?? Teszteltél?? Van baba ugye??? Írj!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem lett baba. :( Sajnos.
2008. dec. 27. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!