Jövőre babát tervezünk. Viszont a mensim eléggé változó, kb egy éve már, hogy nagyon kevés ideig tart, és alig jön vmi. Ez gondot okozhat majd?
Az asztmával gondolom jársz felülvizsgálatra, én ott megkérdeztem, és nekem szedni kellett ugyanúgy a terhesség alatt is. De a te gyógyszeredet a te orvosod tudja, hogy lehet/kell-e szedni, vagy mást ír fel stb. Azt is megkérdezheted, hogy a termékenységet befolyásolja-e a gyógyszer.
A D-vitamint szedd, segíthet, nekem még nyáron is hiányom volt...
Az nem olyan fontos, hogy hány napig vérzel, de hőmérőzéssel infót szerezhetsz a peteérésedről. Olvass utána. Az a fontos, hogy nem hónaljban, hanem pl. szájban kell mérni, hónaljban túl pontatlan.
De próbálj nem ráparázni. Próbálkozzatok, aztán lehet hogy simán összejön :-)
Szia! Írjon a doki normális beutalot vervetelre és adott helyekre.
Aztán idopontot, ha kérsz.. csak annyit kell mondanod h orvosi beutalo van,doktor küldött be,nyilván van papirod is. Ha kérdik miert annyit mondj csak női problemak, majd eloben,ez nem telefon téma. Kötelező nekik adni időpontot! Olyan nincs h ne kapj.
#3 Nekem is ez jutott eszembe. Ha valakinek nincs fontos dolgokra pénze, a babára hogyan lesz?
En elhiszem, hogy dühítő az eü. hozzáállása, de ha én gyors megoldást akarok, én bizony kinyitom a tárcámat szívva a fogamat. De van pénzünk, nem csináltunk bizonytalanra gyereket. Hirtelen bejönnek különféle spec. vizsgálatok, esetleg szemüveges lesz, vagy babakorában tornára szorul, mit csináljon az ember? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!