Lh josteszt, 3 pozitív.Ti mit gondoltok?
Ma már mutatta volna a teszt ha van valami, sajnálom.
Nekem mindig volt mensi előtt erősebb fehér folyásom.
Ha nem pont a ciklus közepén volt a peteérés, akkor a menstruáció számított első napján még nem feltétlenül kell, hogy pozitív legyen.
Én szeptember 3-ra vártam, nem volt semmi, csináltam egy tesztet ami negatív lett. Továbbra se volt semmi jele a menstruációnak (29 napos ciklusaim vannak) ezért reggelente csináltam ovu tesztet, mert reagálhat az is a hcg-re (meg őszintén, annak darabja 95Ft volt, nem sajnáltam), nekem bejött, mert a következő napokban szépen erősödött, míg szeptember 7-re erősebb lett a teszt csík mint a kontroll, ez volt 4 nap késésnél. Csináltam is gyorsan egy 10es és 25ös tesztet is, de ott már nem volt kérdés :)
Hasonló meglepetést kívánok neked is kedves kérdező!
Ez így sajnos mensi lesz. Nekem késő este is erős pozitív lh tesztem lett nem várt előtt és a hcg is pozi lett. Ez a reggel, meg ne igyál ne pisilj annyira butaság.... csak ámítja magát az ember. Kb csak akkor lehet benne valami ha 5-6nappal hamarabb tesztel az ember. Nem vagyunk egyformák ezt aláírom, de nem várt napján már egy 10es teszt pozi lenne 4 liter folyadék és 20 percenkénti pisi ellenére is...pláne, ha pozi az lh teszt ami ugye szintén nem lesz az minden terhesnél.
Kedves kérdező, tudom, hogy nehéz várni és várni...nekünk közel 7 év volt... agyba főbe tesztelt egészen vérzésig. .. de meg kell tanulni elengedni is kicsit. A tüneteid tipikus mensi előtti állapotra utalnak és az lh teszted is halványult a hcg negatív. Mivel a hcg növekszik terhesen robbanásszerűen, ha az okozta volna az lh teszt pozitivitását akkor nem halványult volna...sőt. Új hónap új remény :) Mielőbbi sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!