Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh josteszt, 3 pozitív.Ti mit...

Lh josteszt, 3 pozitív.Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
3 lh jostesztet csináltam nem várt körül vagyok 28-33 naposak szoktak lenni a ciklusok. Facelle terh teszt negatív volt lehet esély babára? [link]

#Lh josteszt
2021. szept. 24. 09:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ma már mutatta volna a teszt ha van valami, sajnálom.

Nekem mindig volt mensi előtt erősebb fehér folyásom.

2021. szept. 27. 17:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha nem pont a ciklus közepén volt a peteérés, akkor a menstruáció számított első napján még nem feltétlenül kell, hogy pozitív legyen.

Én szeptember 3-ra vártam, nem volt semmi, csináltam egy tesztet ami negatív lett. Továbbra se volt semmi jele a menstruációnak (29 napos ciklusaim vannak) ezért reggelente csináltam ovu tesztet, mert reagálhat az is a hcg-re (meg őszintén, annak darabja 95Ft volt, nem sajnáltam), nekem bejött, mert a következő napokban szépen erősödött, míg szeptember 7-re erősebb lett a teszt csík mint a kontroll, ez volt 4 nap késésnél. Csináltam is gyorsan egy 10es és 25ös tesztet is, de ott már nem volt kérdés :)

Hasonló meglepetést kívánok neked is kedves kérdező!

2021. szept. 27. 17:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha a jósteszt a hcg miatt erős, akkor a terhességi tesztnek már valamilyennek kellene lennie.
2021. szept. 27. 17:59
 14/20 A kérdező kommentje:
Tegnap az utolsó LH tesztet megcsináltam ami otthon volt, igaz délután... nem reggel de nem volt olyan erős mint előtte. Tény hogy sokat pisiltem aznap tehát lehet inkább reggel kellett volna. Nem csináltam újabb tesztet. Jelek hasfájás, székrekedés picit, fejfájás ingerültség. Annyi negatív tesztem volt már, hogy várok még inkább.12/13 köszönöm a szurkolást és mindenkinek persze :)
2021. szept. 28. 13:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez így sajnos mensi lesz. Nekem késő este is erős pozitív lh tesztem lett nem várt előtt és a hcg is pozi lett. Ez a reggel, meg ne igyál ne pisilj annyira butaság.... csak ámítja magát az ember. Kb csak akkor lehet benne valami ha 5-6nappal hamarabb tesztel az ember. Nem vagyunk egyformák ezt aláírom, de nem várt napján már egy 10es teszt pozi lenne 4 liter folyadék és 20 percenkénti pisi ellenére is...pláne, ha pozi az lh teszt ami ugye szintén nem lesz az minden terhesnél.

Kedves kérdező, tudom, hogy nehéz várni és várni...nekünk közel 7 év volt... agyba főbe tesztelt egészen vérzésig. .. de meg kell tanulni elengedni is kicsit. A tüneteid tipikus mensi előtti állapotra utalnak és az lh teszted is halványult a hcg negatív. Mivel a hcg növekszik terhesen robbanásszerűen, ha az okozta volna az lh teszt pozitivitását akkor nem halványult volna...sőt. Új hónap új remény :) Mielőbbi sikert kívánok!

2021. szept. 28. 14:15
 16/20 A kérdező kommentje:

Most este csináltam egy tesztet kiváncsi voltam … :) nézzetek halvány de pozitív én így látom negatívon is megnéztem. Mit szóltok?

[link]

[link]

2021. szept. 28. 20:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát talán. Lehet kár volt lh tesztelni mert egyik nap így másik nap úgy aztán csak idegeskedsz. Ezért kellene nem várt után tesztelni. Azért megy a drukk.
2021. szept. 28. 21:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Ebből még lehet bármi :) én is látok ott valamit, szerintem tesztelj 2-3 nap múlva reggel megint.
2021. szept. 28. 22:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez még negatív, 2 nap múlva ismételd meg, hátha :)
2021. szept. 29. 09:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett végül?
2021. okt. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!