Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 napja késik. Lehet még...

1 napja késik. Lehet még pozitív ?

Figyelt kérdés
Egy napja késik a menzeszem. Reggeli pisibol nem tudtam tesztelni mert el kellett mennem tesztert így a második kb 2 órás pisibol csináltam, 10es facelle tesztet ami negatív lett. Van még ra esély h pozi lesz pl . Holnap reggelibol ? Vettem 3 tesztet pont ez miatt. :)
2021. szept. 23. 10:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Vélhető ovu előtt voltunk együtt 3 nappal. Azt elfelejtettem írni.
2021. szept. 23. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Remény mindig van.

Fix ovu tudattal 10es facelle teszt 11-12. Dpon pozi lesz. Tehát, ha innen nézzük akkor vagy nem vagy terhes vagy 4napnál késöbb volt ovud mint hitted...akkor pedig nem késik és talán van remény, ha voltatok együtt.

Szóval inkább csak késik. Sajnálom. Azért biztos ami tuti két naponta tesztelhetsz, ha gondolod.

2021. szept. 23. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőmnek 1 hetet késett de nem lett baba.

Persze attól még neked lehet :)

2021. szept. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!