Utrogestant meddig szedjem? 27-28 napos ciklusaim vannak , màr a 32. Cnap van ,5 napja halvány nem erősödő 10-es tesztekkel.Nem merem abbahagyni ,de lehet csak utro miatt kèsik,vagy lehet ebből mèg baba?
Ne hagyd abba! Én mikor szedtem, és baba sem volt, csak 2 napot tolta ki a ciklusom. Meg fog jönni ha meg kell, ha szeded akkor is. Nekem is mindig megjött pedig nem hagytam abba :)
Ne aggódj, majd pár nap múlva meglátod, hogy a teszt milyen, addig ne is csinálj másikat, mert csak feleslegesen leszel miatta ideges.
Azon pedig végképp ne aggódj, hogy nem egyforma erős a 2 csík. Nekem csak kb 2 hét késésnél lett az, mielőtt mentem dokihoz.
Ha az ovud pl később volt, az is lehet, hogy még halványabb. Esetleg küld el ide a képet, hogy milyen, és hány nap késésnél.
Nekem nemvárt előtti nap még negatív volt, másnap lett a predictor nagyon halvány.
Ez 3 nap kèsèsnèl.ès ez lett a legerősebb ,a másikon alig látszik a fotón😑 kb 19-20. Dpo lehet ,lh teszt mondjuk nem volt pozitív , mert a 2. csík egy lehelettel halványabb volt, előfordulhat hogy pár nappal kèsőbb volt ovum????
De akkor is , 5 nap alatt már erősödnie kène...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!