Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes először orvoshoz...

Mikor érdemes először orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Pozitívat teszteltem, ma van a nemvárt napja. Nagyon félek, mert májusban már volt egy missed ab-em 6 hetesen. Ti mikor mennétek orvoshoz a helyemben? Szedjek terhes vitamint már mostantól? Melyik a jobb? Örülni sem tudok annyira félek.

2021. szept. 21. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Két hét múlva ráérsz. 6 hétnél előbb nem sokminden van max petezsák.
2021. szept. 21. 18:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
És szedj vitamint igen
2021. szept. 21. 18:24
 3/11 A kérdező kommentje:

Elevitet találtam csak a legközelebbi gyógyszertárban, elis kezdem szedni, ebéd vagy vacsora után jobb bevenni?

Méhen kívüli terhességet 6 hetesen elég ha kizárnak? Vagy addig észreveszem, ha ne adj isten az van.

2021. szept. 21. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Én 7 hetesen megyek,de én a te helyedben hamarabb elmennék,akár 6 hetesen

Femibiont 1 szedek,ebéd után szoktam bevenni

2021. szept. 21. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Felesleges 6 hetesen menni, nagyon korai, még az előzmények fényében is. Bőven elég 7. hét után. A terhességi vitamin eddig lett volna a legfontosabb, de persze most sem fogsz ártani vele.
2021. szept. 21. 18:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ha minden rendben lesz 6 hét körül megyek majd orvoshoz.
2021. szept. 21. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Azt hogy méhen kívüli-e azt az ultrahang fogja megmondani, te nem fogod észrevenni ha neadjisten az van. Én 7 hetesen mentem, biztosra akartam menni, nem akartam azt hallani hogy nincs szivhang jöjjek vissza egy hét múlva....
2021. szept. 21. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ez tényleg egy jószándékú jotanacs; ne a gyakorin kérdezz meg mindent , hanem az ahhoz értő emberektől. Hívd fel ma az orvost, mondd el a történetedet és ő majd megmondja, hogy hamarabb gyere-e vagy mikor. A vitamin leírásában benne van mikor kell szedni. Tudom könnyebb mindent megkérdezni itt, de itt rengeteg az idióta akik hibás tanácsokat is adnak, aztán nyilván senki sem fogja vállalni a felelősséget. Elhiszem, hogy panikolsz, én is félnék, de itt veszélyes mindent készpénznek venni , keress olyan embereket akik hitelesek és meg tudnak nyugtatni inkább
2021. szept. 22. 09:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy aggódsz, mert volt egy missed, de az, hogy él-e a terhesség vagy sem, nem attól függ, mikor mész orvoshoz.

5-6 hetesen meg a méhen kívüólit ugyanúgy nem lehet látni, mint a méhen belülit. Betöltött 6. hét után bőven elég menni, de azér a 7. hét után is. Nem ezen múlik, hogy megmarad-e vagy sem.

2021. szept. 22. 13:51
 10/11 A kérdező kommentje:

Milyen rosszindulatúak tudnak lenni egyesek, inkább nem is reagálom le.

Kedves utolsó, 5 hetesen látszik már a terhesség uh-n, saját tapasztalat.

A normális válaszokat köszönöm :)

2021. szept. 22. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!