Pozitív teszt után mikor érdemes először orvoshoz menni?
November 8-án jött meg utoljára a menstruációm, november 22-én volt az ovulációm, LH teszt és hőmérő alapján biztos ez az időpontot. December 6-án kellett volna megjönnie, de nem jött meg szerencsére eddig nem jött meg :)
Teszteltem többször is és erős pozitív lett minden alkalommal a teszt.
Kértem időpontot az orvoshoz, de csak két időpontot tudott felajánlani az asszisztens terhességmegállapításra: vagy december 22., vagy január 19.
A decemberi időpontot választottam, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy valóban terhességről van-e szó vagy valami másról, illetve ha januárban mennék először és valami baj lenne, pl. méhen kívüli terhesség, vagy üres petezsák, vagy ilyenek, akkor az lehet, hogy későn derülne ki, nem?
Félek, hogy esetleg túl korai lesz az időpont és nem fog látni semmit sem a doki.
Mi a tapasztalatotok, ilyen korán láthatja már az embriót és a szívhangot az orvos az ultrahangon? Vagy inkább a január lenne az esélyes?
Látni fog petezsákot, szikholyagot és vissza fog hívni kb 2 hét mulvára.
Arra jó, hogy megállapítsa, elindult-e valami és ha igen, jó helyen van-e.
Szívhang nem valószínű hogy lesz még.
Köszönöm a válaszokat.
5-ös válaszoló: Uh... Remélem jobban vagy már, egy felfázás komoly dolog, főleg, ha babát vársz... Gratulálok és drukkolok, hogy minden rendben legyen nálatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!