Ezek lehetnek a terhesség jelei?
Sziasztok!
Fèrjemmel már nagyon szeretnénk kisbabát. Hét vége felé, vagy jövőhét elején lenne a nemvárt. A melleim szerintem nőttek, de nem olyan érzékenyek, kicsit bővebb hüvelyi folyásom is van, illetve nagyon gyenge, mensi görcs szerű alhasi fájdalom. A ciklusom tökéletes, mindig ugyanannyi napra jön meg a menstruációm.
A terhesség jele az, hogy nem jön meg a menstruációd, és utána produkálsz egy pozitív tesztet.
Semmi más nem tekinthető biztos jelnek.
Ha nőttek a melleid, az meg csak a hízás jele lehet maximum.
Ha pedig "tökéletes" a ciklusod és mindig ugyanannyi napra jön meg a menstruációd, akkor mi az, hogy a hét vége felé vagy a jövő hét elején lenne a nemvárt. Akkor napra pontosan kell tudnod, hogy mikor van a nemvárt.
27-e lenne a nemvárt.
Hízás nem hiszem, 2 hét alatt nem híztam meg, meg amúgy sem vagyok olyan típus.
Na de mindegy is, hétfőn kiderül :)
Nekem is hasonló tünetek voltak menszesz elött 4-5 nappal,bővebb folyásom lett,sőt betétet is használtam,mert rengeteg volt,érzékenyebb lett a mellem, mint általában minden menszesz elött,de 1 nap késés után szép pozit teszteltem
Mielöbbi pozitív tesztet kívánok
Köszönöm 7-es és 8-as, a pozitív válaszotokat! :)
Jól esik ilyeneket is olvasni, még ha nem is lesz most kisbaba, azért reménykedni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!