Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Többi lennt,...

Terhes lehetek? Többi lennt, kerlek nyugtassatok meg, nagyon félek.

Figyelt kérdés

Múlt hét hétvégén (nem a legutóbbin, hanem előtte) megszakítással "védekeztünk" a barátommal, úgy, hogy nekem megvolt (2.nap)

Most hétvégén (legutóbbin) kiszakadt a gumi, és vettem be 11 órán belül escapelle eseményutáni tablettát. Nem lettem tőle rosszul, de azóta nagy a hasam, puffadok/fáj. Nagyon félek.

Nem állnék készen egy gyerekre. Ma osztálytársam beparáztatott, hogy lehet nem is attól vagyok terhes (ha vagyok) hogy esetleg ne hatna az eseményutáni (mert eddig én ettől féltem) hanem a múltheti megszakításostól. De menstruácio alatt nagyon kicsi az esélye, nem? Meg nem ment belém.

Segítsetek kérlek. Szüleim tudják, várjuk a 2 hetet a teszthez.

16/L

2021. szept. 20. 18:52
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
ha nemakarod egy asztalon végezni ahol ki kaparnak belőled egy magzatot, védekezz óvszerrel
2021. szept. 21. 11:17
 12/16 anonim válasza:
32%

Nyugi, nem vagy terhes. Ez sztem 99%.

És a megszakításos tényleg nem fiatal srácoknak való.

Bár én 50 vagyok, és egész életemben megszakítással védekeztem ha kellett, és mem lett terhes tőlem senki. Ráadásul az egyik híres ma jónevű nőgyógyász jó barátom régóta, akivel nagyon sokat beszéltünk sok éven át az ilyesmiről.

Nyugi, ne idegeskedj. És csinálj tesztet, most.

Üdv egy Vénróka.

2021. szept. 21. 18:01
 13/16 anonim válasza:
Miujsag kérdező? Lett terhesség?
2022. jan. 10. 16:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Pont most kezdtuk el a terhesseg megszakitas folyamatot. Abbol nem lett baj, azota viszont igen. Ma reggel nem kivant 2 csikot lattam.
2022. márc. 9. 12:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
provokatív kamu
2022. márc. 9. 12:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát hogyne. 😃
2022. márc. 9. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!