Facelle sima teszt nagyon halvány második csíkkal kinek jelzett babát?
Figyelt kérdés
Sajnos elég össze vissza van, hol 35,32,30,29napos. Túl vagyok már egy pár vervetelen, most varom a ciklus vérvételt. Ha 32 napos mensit veszem alapul, akkor most kene valahogy megjonnie, teszteltem délután egyet, nagyon halvány pozi, de igazából nem kell fény fele mutatni, úgy is látszik, ferjem is látta. Idő belul(5perc) kijött. Fel éve vetélés volt, utána kétszer volt kémiai egy hetes késéssel. De ott nem erősödött a teszt. Ilyet meg ugye nem használtam sose, kiváncsi lennék arra, hogy kinek volt nagyon halvány és baba lett belőle?2021. szept. 17. 21:19
11/14 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem este, kb 10 mp mulva gyönyörű erős csíkot kaptam, picit halványabb mint a kontroll csík. 6 nap telt el az extra halvány teszt óta, örülök neki nagyon! ☺️ Bár bele élni magam nem merem, majd október második hetében megyek orvoshoz. De köszönöm hogy erdeklodtel rendes tőled
2021. szept. 25. 21:24
12/14 A kérdező kommentje:
Az első múlt het péntek esti, az alsó ma esti. Hat 3-4litert iszok egy nap🤣
2021. szept. 25. 21:26
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen remelem minden jól fog alakulni
2021. szept. 26. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!