Szerintetek milyen hatással van a vakcina a termékenységre?
Szerintem semmilyen.
Mindketten 2 oltást kaptunk. Utána lombikra készültünk, de a 2. oltás után 3 hónapra összejött spontán - nagyon kicsi esélye volt. Nem hiszem, hogy az oltás miatt jött össze, de az biztos, hogy nálunk konkrétan semmin nem rontott.
Csak mert ugye vannak összeesküvés elméletek amibe lehet valami minden viccnek a fele igaz
Szóval miszerint a vakcina meddőséget okoz hosszútávon hogy csökkentsék a népességet
Az, hogy a hormonokra hat, az 1000%
Rengeteg esetet hallani, hogy valaki nem menstruál utána, vagy olyat is, hogy a 20éve nem menstruáló nagymamának megjön újra.
De hogy konkrétan a termékenységre mennyite hat?! Szerintem erre majd hosszútávon fog az emberiség választ kapni.
Viszont a koraterhességre hatással van, az is biztos. Több a vetélés, mint eddig.
Az előrehaladott terhességnél pedig a koraszülés lett több.
Nőgyógyász rokon tapasztalataira hivatkozva írtam ezt, erre sincs bizonyított statisztika.
#4: pont ez az, amit önmagában a nőgyógyász is a saját hite alapján fog megválaszolni. Ha vakcina ellenes, akkor a vakcináknak keni, ha nem, akkor megmagyarázza mással. Amúgy tavaly szültem többedmagammal (barátnők és kollégák) a covid idején, vakcina a fasorban sem volt, ijesztően tele voltak a PIC-ek, és a környezetemben ennyi kissúlyú, ilyen-olyan problémás terhességből születő gyerek soha nem volt. Ismétlem, vakcina még a laborban volt.
Nyilván önmagában a covid, a stressz már brutális stresszor. Ezt különválasztani, hogy mi minek a következménye, majd szakemberek fogják több tízezres tanulmányokban.
9!
Akkor kérlek lépj be a facebookon pár csoportba... rengeteg ilyen van, ahol az oltottak írják le szemelyes tapasztalataikat. És több ezer fős csoportokról van szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!